Spring naar bijdragen

angelina

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over angelina

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    zingen, dansen, preken, evangeliseren
  1. Bij ons in de kerk hebben ze Lifegroups, elk heeft een eigen onderwerp en daar kunnen mensen zich op aan melden als ze dat onderwerp leuk vinden. Men is niet verplicht om in de kerk te zitten zondags, je mag van een andere kerk zelfs komen. Ook is er geen nummer verplicht dus dat het uit 12 mensen moet bestaan, de groep mag zo groot of zo klein zijn als het zelf wil, dus 4 mag maar 20 ook. De kerk zit in hilversum , maar de mensen komen uit allerlei plaatsen naar die Lifegroups toe. Omdat de onderwrpen zo leuk zijn, de link is www.hicc.nl kijk onder lifegroups.
  2. JOAL was van Rob Allart en Martin de Jong samen. KFS was van Rob Allart en Robert-Jan Allart en Martin de Jong. Allebei waren het stichtingen waar mensen geld konden geven in ruil voor zoveel procent rente, omdat het hoge rentes betrof gaven mensen graag hoge bedragen, vandaar die miljoenen die toenopeens dus "verdwenen" waren.
  3. Als je meer over Gods Embassy Utrecht wilt weten in verband met de Berea-kwestie en over Martin de Jong, kijk op supergans.nl op het forum onder voorgangers. Verwacht geen info van Gods Embassy gangers zelf, die zullen je het niet geven, vooral omdat ze het fijne er niet van weten, Martin zul het hun heus niet vertellen!
  4. angelina

    Soaken

    Hierbij wat uitleg over soaken www.mandragon.be/wod/wodrules/8387. article?PHPSESSID=d10b94436c0122eb6fc849fda7e43098
  5. angelina

    Soaken

    Wat jullie bedoelen is stille tijd houden. Met God, en dat kan met en zonder muziek. Doe ik al jaren. Soaken komt uit het New Age. Wordt daar al jaren gedaan. Dat begrip is een New Age begrip zoals meditatie, reincarnatie, chakra's, aura's, verlichting, soefi-denken, enz. enz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid