Spring naar bijdragen

Danielle1990

Members
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Danielle1990

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    daantje_is_de_beste@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
    God! Muziek! Vrienden!
  • Beroep
    4Havo/caissiere
  1. Heey ! Ik ben de laatste 5 maanden erg aan het twijfelen met wat ik nou wil worden als ik klaar ben met de middelbare school , die nog 1,5 jaar duurt. Ik wil heel graag iets met m'n geloof gaan doen, maar mijn ouders zijn beide geen christen en staan hier niet ' helemaal ' achter. Ze vinden het goed mits het een studie-opleiding is van 4 jaar (dat kunnen ze betalen) en ik daarna ook daadwerkelijk een beroep kan vinden. Weten jullie misschien beroepen die je na de Bijbelschool zou kunnen doen, of iets anders,..?
  2. @Frique; Het maakt niet uit dat je er niet veel over te zeggen hebt, ik ben al blij dat je vertelt dat je dit ook hebt gehad want ik voelde mezelf al een heel apart gevalletje haha! Of afwachten of ik verliefd word als hij bij mij is verstandig is, weet ik niet, aangezien hij verder niks voor mij voelt dan hele goede vrienden.
  3. @ Thorgrem; daar gaat het ook totaal niet om. Het gaat meer om het feit dat ik alleen verliefd ben als ik niet bij hem ben. Ik zou dus ook geen relatie met hem willen aangaan want ik ben niet verliefd als ik bij hem ben. @Michie23: Ik voel inderdaad wel een veiligheid als ik bij hem ben enzo, maar als ik dan weer thuis ben, ben ik weer helemaal verliefd.
  4. Hoi mensen, Ik kom even met een ingewikkeld verhaal waar ik zelf eigenlijk vrij weinig van snap dus ik hoop dat ik het goed onder woorden kan brengen. Ik ga sinds zo'n 7 maanden heel erg goed om met een jongen en we zijn in die tijd hele goede vrienden geworden en zien elkaar zeker zo'n 3 of 4x in de week. Sinds 4 maanden ben ik hem leuker gaan vinden en daar wist hij meteen al van en we zijn er ook voor gaan bidden. Nu na 4 maanden ben ik verliefd op hem geworden, maar dat ligt heel raar. Ik ben verliefd als ik niet bij hem ben, en als ik wel bij hem ben dan voel ik niks. Als ik th
  5. Danielle1990

    Vakantie/zending

    Ja zoiets zocht ik meer Bedankt Jippiej voor het opzoeken!
  6. Danielle1990

    Vakantie/zending

    World Servants heb ik al op gekeken maar vindt de prijs nog te hoog, Athletes in Action wordt niks voor mij aangezien ik niet zo'n sporter ben.
  7. Danielle1990

    Vakantie/zending

    Hallo allemaal! Ik zit een beetje rond te kijken voor mijn komende zomervakantie en ik wil eigenlijk een vakantie in combinatie met zendingswerk/evangelisatie doen. Ikzelf ben 16 jaar en weet niet echt bij wat voor organisatie ik terechtkan? Heeftiemand ervaringen of tips? Alvast bedankt
  8. Ik vind dat je het kunt doen als christen. Op Flevofestival stond ik regelmatig in de moshpits, terwijl ik zelf totaal geen rocker ben, ben dus ook regelmatig gevallen. Máar alle keren ben ik netjes weer omhoog geholpen, meteen 3/4 jongens om je heen die je weer omhoog tillen. Dit is gewoon positief en leuk.
  9. Ooh ben ik ook echt niet bang voor, God zal ervoor zorgen dat alles goedkomt met of zonder man
  10. Ik ben nieuw hier...en ben best blij dit topic gevonden te hebben, ben zelf 15 en heb nog nooit verkering gehad (ja kleuterschool-liefde) en ook nog nooit gezoend. Ik vond van mezelf dat ik echt al een leeftijd had gepasseerd dat je gezoend 'moest' hebben, achteraf natuurlijk de grootste onzin !! Ik wacht het allemaal wel af en ik hoop dat als ik iemand vind, het ook meteen de 'ene' is. Lijkt me heerlijk om alles te kunnen delen. Ik heb liever dan dat ik nu kan zeggen dat ik nog nooit gezoend heb dan dat ik schamend zou moeten zeggen dat ik al 23 jongens heb gezoend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid