Spring naar bijdragen

Saskia Marloes

Members
  • Aantal bijdragen

    126
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Saskia Marloes

  1. Ik ben op dit moment erg in to de nederlandse films.

    Enkele pronkjuweeltjes (na mijn mening dan):

    Amazones

    Vier dames in financiele nood besluiten samen overvallen te gaan plegen. Erg mooi neergezet.

    Afblijven

    Naar boek van Carry Slee. Een goede vriendin van Jordy begint met XTC. We volgen vanuit zijn oogpunt haar verhaal. Erg goed acteerwerk. En een goede waarschuwing voor jongeren.

    TBS

    Film met Theo Maassen in de hoofdrol. Hij speelt Johan. Een jongen die ontsnapt uit de TBS kliniek om zijn onschuld te bewijzen. Onderweg ontvoert hij een dertienjarig meisje, Tessa.

    Geweldige film. Enorme mooi samenspel tussen Theo en Lisa Smit. Zij vertolkte de rol van Tessa.

    Lepel

    De ouders van een jongetje van negen zijn op wereldreis in een luchtballon. Hij woont bij zijn oma. Op een dag in het warenhuis raakt hij gescheiden van zijn oma. Hij ontmoet daar een meisje, Pleun. Zij woont in het warenhuis. Samen gaan ze op zoek naar zijn ouders.

    Ontzettend liefelijk. En al veel talent te ontdekken bij hoofdrolspeler Joep Truijen en Neeltje de Vree die de rol van Pleun vertolkt doet het ook geweldig.

  2. @ RobertF

    Jij zegt wat ik denk! Dus ik hoef niks meer te zeggen over Todd B.

    Het maagkanker incident was voor mij ook erg schokerend. Dit kan niet van God komen. Meerdere Youtube filmpjes bevestigen dit voor mij. Vooral van LocalPastor die enkele goede filmpjes plaatste.

    Wie dit intypt bij youtube: 100% Proof that Todd Bentley is a False Teacher! Zal een filmpje zien van Todd met terugkoppeling naar de bijbel.

  3. Quote:

    Wat is 'Gods grote plan met ons'? Daarnaast, als 'Gods Grote Plan' verfilmd gaat worden, is Hij dan niet gewoon de Scriptschrijver?

    Waar denk je aan? Welke trant? Junks die de roes van het geloof beleven? Prostituees die de gemeenschap met de Heilige Geest zoeken? Moordenaars die het leven krijgen?

    Op dit moment is het mooie dat we nog nergens specifiek aan denken. We staan open voor een heleboel. Dus als jij zelf een specifiek idee hebt dan hoor ik het graag. Mail dan naar: emailimg.php?id=crc21oZWV0ZWJyaWpAaG90bWFpbC5jb20=

  4. Samen met een goede vriend wil ik een filmproductie opzetten. Door middel van film willen wij meehelpen aan Gods grote plan met ons.

    We zijn al met enkele ideeen bezig voor het verhaal in de film. Maar we willen graag verder kijken.

    Dus als jij schrijftalent hebt, bedenk dan een verhaal. Je hoeft het verhaal niet uit te schrijven, maar gewoon kort een idee geven van wat jij in je hoofd hebt. Bedenk daarbij dat het doel van de film is om mensen aan het denken te zetten.

    Mocht je een idee hebben, mail dat dan naar: emailimg.php?id=crc21oZWV0ZWJyaWpAaG90bWFpbC5jb20=

    Na enkele weken zal ik de ideeen naast mekaar leggen. En als er iets bij zit wat ons aantrekt dan hoor je dat van ons.

    Bedenk ook dat dit een low-budget productie is. Dus niet met een idee komen waarbij het zich afspeelt in een ander land enzovoort.

    SUCCES!

  5. @ michiel, ik doe geen concessie's over mijn geloof! Wel over 't huishouden en dat soort zaken smile.gif maar niet over mijn geloof! God #1

    Een christen streeft naar de 10 geboden. Een (fatsoenlijk) niet christen alleen naar gebod 5 t/m 10

  6. Ik heb een relatie met een niet christelijke jongen. Hij geeft mij alle vrijheid christen te zijn, en ik geef hem alle vrijheid niet christen te zijn.

    Gelukkig vloekt hij amper. We wonen namelijk samen, en ik heb een hekel aan gevloek in mijn huis.

    Maar het doet zo'n verschrikkelijk hartscheurend verdriet dat hij geen christen is. Het is zo'n lieve jongen, en ik gun hem het lot dat een niet christen krijgt absoluut niet. Ik gun hem juist het fijne gevoel bij God te horen.

    ER IS MAAR ÉÉN DING WAT IK KAN DOEN: BIDDEN DAT DE HEILIGE GEEST IN ZIJN HART KOMT!

  7. Quote:
    Op dinsdag 05 september 2006 08:20:34 schreef JoostG het volgende:

    12 Verder geef ik zelf nog ? niet de Heer ? het volgende voorschrift: wanneer een broeder een ongelovige vrouw heeft die bij hem wil blijven, mag hij niet van haar scheiden. 13 Dit geldt ook voor een zuster: wanneer ze een ongelovige man heeft die bij haar wil blijven, mag ze niet van hem scheiden. 14 Want de ongelovige man behoort dankzij zijn vrouw God toe en de ongelovige vrouw dankzij haar man eveneens. Zou dat niet zo zijn, dan zouden uw kinderen onrein zijn. Maar nu zijn ze geheiligd. 15 Maar als de ongelovige partij wil scheiden, moet dat maar gebeuren; in dat geval is de broeder of zuster niet gebonden. Bedenk echter dat u door God geroepen bent om in vrede te leven. 16 Wie weet, u zou uw man toch kunnen redden? En wie weet, u kunt uw vrouw toch redden?

    1 Kor 7

    Bedankt dat je dit hebt neergezet!!!

  8. Ik heb 'm, vindt 'm tof! Wat Joost hierboven zegt vindt ik ook: Hij is zwaar, leest soms wat lastig. Maar ben blij dat ik deze bijbel heb, in combinatie met m'n andere bijbels is het leuk om te vergelijken als ik sommige teksten niet goed begrijp.

  9. Quote:
    Op dinsdag 08 augustus 2006 18:06:06 schreef jeffrey_1989 het volgende:

    Beste Raido,

    wat Jehoshua hier zegt is logisch. De satan wil juist echtscheidingen. En dat is waar het hier min of meer ook over gaat. Dus het heeft er echt wel mee te maken
    knipoog_dicht.gif
    .

    Mee eens, Raido praatte geen poep.

  10. Quote:

    Op donderdag 10 augustus 2006 16:00:25 schreef ArjenV het volgende:

    Zoals ik al eerder aangaf over slowchat, zo nu weer.

    BOEIE! BOEIE! BOEIE! Wat maakt dat nou uit dat dat op één van de ZOOOOOOOO veel topics ff zo gaat!

    Admod note: Beste Saskia Marloes, we willen graag dat alle topics ontopic blijven en dus is slowchat niet toegestaan, behalve in de daarvoor bestemde topics in de koffiebar.

    Wat we ook willen is respect, ook richting crewleden.

    Gelieve op beide punten te letten. Deze post komt in je dossier, de volgende keer zal deze houding je een berisping opleveren.

  11. ZondagsPLICHT??? Zien velen hier de kerk zo??? Is het niet zo dat de kerk iets is waardoor je je geloof kan versterken? Dat je herinnerd wordt aan bepaalde dingen? Dat je leert?

    Als iemand vloekt, is die persoon niet per difinitie een verschrikkelijk persoon. Die persoon overtreedt inderdaad één van God's wetten. Maarrrr... leert de bijbel ons niet ook eerst de boomstam uit ons eigen oog te verwijderen, en dan te kijken naar de splinter in die van een ander?

    Ik vindt: Vloeken is niet ok, en als christen behoor je te streven naar het niet doen hier van. Verzin andere woorden die je kunt gebruiken. En inderdaad het is af te leren. Zoals je vloeken hebt aangeleerd, kun je ook die andere woorden aanleren.

    De tip van 'wat een gedoe' vond ik een goeie! Roep bij pijn:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWW, bijvoorbeeld .. Als je dat maar lang genoeg aanhoudt, kun je tijdens het uiten van die kreet al nadenken, dat je het 'logische' gevolg, GVD, er niet achteraan roept

  12. Quote:
    Op zaterdag 12 augustus 2006 22:04:33 schreef Kate het volgende:

    Ik denk dat niemand gebaat is bij hulp van mensen die vloeken als een tierelier.

    Dat vindt ik onzin. Stel dat iemand ontzettend zijn best doet om bijvoorbeeld goede dingen te doen voor mensen in ontwikkelingslanden, maar die is niet opgevoed bij christelijk geloof, en vloekt daarom ook, wil toch niet zeggen dat de hulp van die persoon onbelangrijk is daarom.

  13. Quote:
    Op donderdag 10 augustus 2006 11:58:46 schreef Lord Voldemort het volgende:

    Ik maak me zohohohorgen....

    Vanmiddag afgesproken met een meisje.

    Ik ben bang.
    cry.gifbloos.gif

    Komt goed! Komt goed! Don't worry, just be your self..

    Oh... uh, rond de tijd dat ik dit typ ben jij vast al met dat meisje! Dus als jij dit later leest, hoe was 't????????

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid