Spring naar bijdragen

Gralgrathor

Members
  • Aantal bijdragen

    29
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Gralgrathor

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    xixulon@straatslim.nl
  • Website URL
    http://www.gralgrathor.nl

Profile Information

  • Interesse
    Alles?
  • Beroep
    Programmeur
  1. Quote: Op woensdag 03 mei 2006 16:43:31 schreef holla het volgende: Oh maar dat wist ik allang openbaring 8:13 En ik zag, en ik hoorde een engel vliegen in het midden des hemels, zeggende met grote stem: Wee, wee, wee, dengenen, die op de aarde wonen, van de overige stemmen der bazuin der drie engelen, die nog bazuinen zullen. Het staat in de bijbel! Touché. Ge zijt waarlijk bedreven in het herkennen van de werken van het Kwaad!
  2. Quote: Op woensdag 03 mei 2006 16:13:32 schreef holla het volgende: [...] Apocriefe boeken zijn van satan! En die Pasteur is de antichrist! P = 212 A = 310 S = 6 T = 20 E = 103 U = 12 R = 3 totaal = 666 !!!!!! Dit forum is ook een uitvinding van de duivel. Wat zeg ik? Het hele Internet is een uitvinding van de duivel, kijk hier: http://www.av1611.org/666/www_666.html en pak aan!
  3. Quote: Op woensdag 03 mei 2006 15:55:07 schreef holla het volgende: En sowiso: heb jij OOIT in de bijbel gelezen dat virussen bestaan??? Zodra jij dat kunt bewijzen, zodra jij een bijbeltekst hebt waarmee je dat kunt aantonen, krijg je van mij een boot Een heeeeeeele mooie. Want er staat niet in de bijbel dat virussen bestaan DUS VIRUSSEN BESTAAN HELEMAAL NIET!!!!! Las ik laatst niet iets over het verloren gewaande aprocriefe Gospel van Pasteur?
  4. Quote: Op woensdag 03 mei 2006 15:07:31 schreef Marcoooooo het volgende: [...] Shelley is cool. Maar ik hoop dat het een hoax is al vrees ik het ergste. [offtopic] Ik - in de hoedanigheid van een fervent langharig Linuxliefhebber - lach me iig kaput. [/offtopic] [partially offtopic, but mostly on] Waarom zouden virussen niet bestaan? Waarom zouden de modellen die de evolutie der soorten beschrijven fout zijn, alleen omdat wij het niet tijdens ons leven, met onze eigen ogen kunnen zien gebeuren? Goed, hier trek ik er even de hele Creationisme vs. Evolutieleer-discussie
  5. Quote: Op zaterdag 25 maart 2006 15:06:55 schreef Gorthaur het volgende: Bestaan virussen wel? Ik denk zelf van niet. Ik ben christen en dus geloof ik er niet in. Het is niet bijbels. Tevens zijn virussen helemaal niet bewezen! BRON! KLIK!!! Gast. Je link is niet strak genoeg. Probeer de volgende eens (ik ben er nog steeds niet achter of dit nu een 'elaborate hoax' is, of een parodie): http://shelleytherepublican.com/ Read it, and weep.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid