Spring naar bijdragen

de leeuw

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over de leeuw

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Uitgaan, Lezen, Politiek, Geloof
  • Beroep
    Religiewetenschappen
  1. de leeuw

    (dis)continuïteit van Vat II

    Die aanname lijkt me niet realistisch. Er zijn tijdens het concilie diepgaande verschillen van inzicht waren en dat deze tot op de dag vandaag doorwerken. Sommigen beroepen zich op de punten van kardinaal X en anderen op bisschop Y tijdens het concilie om daarmee hun standpunt aangaande Vat II autoriteit bij te zetten. Een alom geaccepteerde duiding is dit erg lastig te verkrijgen.
  2. de leeuw

    Beste bijbel vertaling

    Vertalen is interpretatie. Altijd. Je kunt geen enkele taal 1 op 1 overzetten naar een andere. De beste Nederlandse bijbel vertaling is afhankelijk welke groep vertalers er aan hebben gewerkt, en of die in jouw geloofsstroming passen. Geen enkele vertaling kan voor iedere nederlandse kerk volledig bevredigend zijn.
  3. Het is voor mij gewoon een punt dat je eerst moet nadenken voordat je hem ergens inhangt, omdat als je het ondoordacht doet het tot problemen kan lijden als de vrouw zwanger word (ongewenst), SOA's of gekrenkte gevoelens na afloop i.v.m. verschillende bedoelingen. Niet meer en niet minder.
  4. de leeuw

    Wat doe jij in je vrije Tijd?

    In mijn vrije tijd ga ik vooral, naar de sportschool (4 keer per week). Vrijdagmiddag vaak naar de discotheek. Zaterdagavond ook. En af en toe beetje internetten. Dan zit ik voor een groot deel weer door mijn vrije tijd heen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid