Spring naar bijdragen

tstgu

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over tstgu

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    msn@levinga.nl
  • Website URL
    http://www.levinga.nl

Profile Information

  • Interesse
    Websites, branddesign, folder & posterdesign, muziek, evangelisatie (random order)
  • Beroep
    Student CSMV / Taxichauffeur
  1. tstgu

    Christelijk Cafe

    en welke stad is dat? en hoe wil je dat gaan opzetten etc. etc.?
  2. tstgu

    Christelijk Cafe

    Nou, dat kan inderdaad belangrijk zijn, om in een ontspannende omgeving met anderen te kunnen praten over het belangrijkste(?) in je leven!
  3. tstgu

    Christelijk Cafe

    Nou, er was hier in de buurt eens een koffiebar (en nog steeds wel) en daar wordt geen alcohol gedronken. Dat werkt sowieso niet. Vind het ook een beetje heilige bonen gedrag, want het bestuur van zo'n bar zit thuis heus weleens achter een pilsje of wijntje. Ik vind dat je gewoon alcohol kunt schenken, maar dat het assortiment niet zo groot hoeft te zijn als een doorgaans café. En ja, muziek moet wel anders.........dat is de basis! toegankelijk en ongedwongen medium om tot een onderwerp als geloof te komen (wat voor muziek draaien jullie? wat is dit voor muziek? waar komt het vandaan? Etc.
  4. tstgu

    wat is je favo band??

    Sally Forth, Volkoren, You Make Music, het is allemaal één pot nat....maar het komt allemaal voort uit Sally Forth (ik ben er werkzaam ) Ik gooi het altijd maar onder Sally, wel zo makkelijk! tstgu is sowieso te hard voor Volkoren
  5. tstgu

    Christelijk Cafe

    Ik ben van menign dat het etiketje 'Christelijk' er niet al te expliciet opgeplakt moet worden. Althans, niet van buiten! Verder gewoon net als een ander café inrichten, en alcoholische dranken kan een iets minder groot assortiment. Verder gewoon christelijke muziek draaien en bovenal als christenen erheen gaan! Als een christen al niet naar zo'n café gaat, dan denkt een niet-christen ook van: 'nou, het zal daar dan wel lekker gezellig zijn!'. Hier in de buurt is niet echt een christelijk café.
  6. tstgu

    wat is je favo band??

    Saviour Machine blijft het beste.....vooral in Owen Teck waren ze geweldig!! (ja, ik was er gelukkig bij!!) Verder zijn de bandjes van Sally Forth zeker niet verkeerd, met als uitschieters the spirit that guides us en at the close of every day + nog veeeel meer goede bands, maar dan ben ik nog lang bezig!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid