Spring naar bijdragen

Yellow

Members
  • Aantal bijdragen

    462
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Yellow

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    she--@hotmail.com
  • Website URL
    http://yellowsweetness.web-log.nl/

Profile Information

  • Interesse
    fotografie,schrijven van diverse columns,gedichten,feestjes bouwen
  • Beroep
    Bloemist
  1. Yellow

    hoe nu verder

    Hoi Next, Ik heb zelf Het Boek,de Bijbel in wat modernere taal zeg maar, waar ik in lees.Ik vind het een stuk duidelijker dan de Statenvertaling van de Bijbel en ook begrijpelijker.Goed om met een kinderbijbel te beginnen!Ik ben niet zo van de duidelijke tips en punten aandragen,zoals sommige van mijn mede crediblers dat wel kunnen, Maar God is het waard om te leren kennen en Hij houdt van jou,onvoorwaardelijk!!.Er wordt aan je gedacht en voor je gebeden hier!
  2. Yellow

    Wie heeft er ervaring met...

    He Dwarrel, Misschien is het handig om te bedenken wat je verwacht van de camera. Wat wil je ermee gaan doen?Mee op vakantie,voor je hobby of voor zo af en toe?De eisen die je aan de camera stelt hangen echt af van wat je er zelf mee wilt.Ik ben zelf een amateurtje maar ben er wel achter dat een camera op het gezicht kopen geen goede keuze is,dus goed van je dat je om ervaringsdeskundigen vraagt.. Wat betreft de fiets,Ik heb een gele 'oma'fiets. In de winkel kun je vragen naar een Old Dutch Batavus fiets.Dat staat er bij mij op mn frame tenminste.Ik vind em lekker fietsen,lekker stevig
  3. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op dinsdag 28 februari 2006 10:51:45 schreef Linkin-Liz het volgende: [...] Op die site kwam ik uit op 18 punten, maar dat zegt niet veel. Als je je er echt in wilt verdiepen kan je beter een professionele test doen bij een psycholoog. Waarom zegt dat niet veel,zo'n test? Opgesteld door mensen die er wel ervaring in hebben begreep ik. Yellow's psychologen test kwam trouwens ook aan de top,dus mocht er een test niet geheel betrouwbaar zijn.. Werkt volgens mij wel hoor,deze test.
  4. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op dinsdag 28 februari 2006 15:57:09 schreef Thijs het volgende: [...] herken het wel..praat e rnooit over ook Kan ik begrijpen. Heel goed. Maar voel me soms zo **machteloos als mensen oordelen over iets dat ze niet kennen. Onbegrip..respecteer mensen gewoon om wat ze zijn! Enfin,dat ik daar niet tegen kan heb ik al eerder gedemonstreerd in dit topic..voel me dan weer vervelend omdat het zo overdreven lijkt. Maar hé,zo voel ik dat nou eenmaal. De een voelt zich soms beter bij de geborgenheid van stilte en de ander zou het soms wel van daken willen schreeuwen
  5. Yellow

    Geloof en HSP

    Dat is wel slim om er bij te vermelden ja...
  6. Yellow

    Geloof en HSP

    Daar heb je gelijk in.Betreur het dan ook ten zeerste dat de link naar de test om te kijken of je het hebt, niet op het topic geplaatst kan worden.
  7. Yellow

    Geloof en HSP

    Het verschil zit het em er net in dat juist de mensen die over de ,wat je voor een normale gevoelsgrens aan zou kunnen zien, streep van normaal en abnormaal heen gaan, een label krijgen. Ik zie het niet echt als een label maar als benoeming van iets waarvan je voorheen niet wist waar het vandaan kwam en of het wel normaal was. ALs iets een naam krijgt maakt het het al een stuk makkelijker om er mee om te kunnen gaan door het te benoemen en om het er met anderen over te hebben. Iedereen is zichzelf.Zeker waar.Met alle ins en outs,alle deuken en vlekjes. Sommige hsp'ers kunnen er heel go
  8. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op zondag 26 februari 2006 20:06:04 schreef Yellow het volgende: [...] Dat zou best eens kunnen.. Net gekeken en hij doet het weer!
  9. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op zondag 26 februari 2006 19:38:23 schreef Maxized het volgende: Die site met die test doet het niet meer, overbezocht? Dat zou best eens kunnen..
  10. Yellow

    Geloof en HSP

    Klinkt wel als iets dat bij hsp kan horen,als ik af ga op de algemene omschrijving. ALs je verder wil praten of vragen,ben je welkom hoor.
  11. Yellow

    Geloof en HSP

    Yellow voelt zich heel erg aangesproken door de stelling dat sommigen hier,en dan doelt Yellow ook op Crediblers in zijn algemeenheid, vinden dat mensen met HSP zich aanstellen,of het een modeziekte noemen. Dat kwetst Yellow,omdat Yellow er hard voor heeft moeten vechten om zich weer een beetje levend te voelen,ook door HSP. Yellow is zachtaardig en schiet daar weleens in door,de andere kant op..Wil niemand aanvallen maar auw,auw doe me dan geen pijn.
  12. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op zondag 26 februari 2006 18:44:08 schreef markvand het volgende: Vraag me hoeveel mensen zo'n score zouden halen op die test. Even los van de score waar je op doelt (?) denk ik dat jij bij de eerste 15 punten zit. LSP. Verzin er je eigen betekenis maar aan. Kun je je indenken waarom iemand zich aangesproken voelt als jij het een modeziekte noemt?
  13. Yellow

    Geloof en HSP

    Quote: Op zondag 26 februari 2006 18:24:56 schreef hopeloos het volgende: Evaluatie van de HSP test Je hebt 16 punten 0-7 punten       Je bent waarschijnlijk geen HSP-er. Hoewel dat niet met zekerheid te zeggen is. Want als er bijvoorbeeld twee items heel erg waar zijn voor jou kan het zijn dat je wel hoogsensitief bent. 8-14 punten Er zijn verschillende gradaties in sensitiviteit. Je bent waarschijnlijk wel sensitief maar mogelijk niet hoogsensitief. Dat kan een groot voordeel zijn omdat je wel veel dingen aan kan voelen, maar niet de problemen hebt die de h
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid