Spring naar bijdragen

Haaarmen

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Haaarmen

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Muziek en sport
  • Beroep
    Journalistje, student, vakantiewerker :-p
  1. mwa, ik vind 16 - 20 echt een groot verschil hor. bijna al die relaties gaan weer uit. meisjes van 16 zijn ook nog niet zo volwassen als dat ze graag willen zijn op die leeftijd. ik ben 20 en 18 is dan wel t minimum vind ik . Maar boven de 20 zijn de verschillen minder groot, want dan zijn de meeste mensen wel enigszins volwassen geworden als het goed is .
  2. Heej, ik speel op Crafter akoestische en (waarschijnlijk heel binnenkort) fender elektrische gitaar in bandje . En ook basgitaar in de band van de kerk. En af en toe speel ook nog ergens mee mee. Muziek maken is t mooiste wat er is vind ik. En als t voor God is, helemaal. Wie weet er nog coole nummers om te spelen? (GEEN opwekking, maar wel praise/worship; zoals Every Day, Blessed be the name, Enough)
  3. Haaarmen

    Hillsong

    Quote: Op donderdag 29 juni 2006 14:30:59 schreef hopeloos het volgende: hillsong is heerlijke auto-muziek... lekker meebleren Hm... neej, voor de auto vind ik niet zo geschikt hor. Ik vind Hillsongmuziek op zich wel goed, maar t is wel recht toe recht aan de allermakkelijkste popmuziek die er zo ongeveer bestaat. Maar ja, ze brengen het goed, dus petje af. En ik luister t ook wel graag, maar NIET in de auto .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid