Spring naar bijdragen

Benben

Members
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Benben

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek maken, schrijven, horen en zingen, leven
  • Beroep
    student muziek technologie
  1. Benben

    Crea-topic!

    wel! leuk hoor! Echt leuk al die creatieve mensen!
  2. Benben

    Crea-topic!

    Quote: Op woensdag 24 augustus 2005 19:18:12 schreef NathalieS het volgende: mijn schilderij, vandaag even gemaakt [afbeelding] En deze is OOK al zoo mooi
  3. Benben

    Crea-topic!

    Quote: Op vrijdag 12 augustus 2005 19:04:23 schreef sperzieb00n het volgende: http://www.freewebs.com/dennismalmberg/zelfgemaaktedingen.htm mn teken en 3d ontwerp werk http://www.freewebs.com/dennismalmberg/kortenummers.htm een paar (helaas alweer wat oudere) stukken van wat ik oa heb gemaakt aan muziek, alleen met openen een beetje geduld, ben nog steeds aan het zoeken voor een snellere host Goed bezig sperzieboon! Lekkere sounds! Waarmee heb je het gemaakt?
  4. Benben

    Crea-topic!

    @xx-taam-xx HAHA zo'n pak heb ik gehad! maar dan met ook nog een hele dikke kont en een mooie staart. Ik was wel zes toen ik ernog in pastte.. jammer..
  5. Quote: Op maandag 17 oktober 2005 21:07:19 schreef LaRosa het volgende: Ik ga van mijn ouders voor kerst een alt(blok)fluit krijgen coolcool! Misschien ga ik dan ook wel centjes bij elkaar schrapen voor lessen... ik speel verder nog steeds piano en tinwhistle. LaRosa, een tinwhistle is toch zo'n Iers fluitje?
  6. Ik speel piano, en gitaar. En ik zing! De hele dag door! LALALAAA. En voor school moet ik ook muziek maken. En voor mn werk ook. Mijn hele leven is eigenlijk één en al muziek. LEUK hoor!
  7. Ik vind het spelen van een computerspelletje niet echt iets dat je "verrijkt" ofzo. En het is ook niet echt iets wat je doet voor/ter ere van God ofzo. Het is alleen maar goed als ontspanning en dat doe ik liever met mensen dan alleen met een computer, maar als jullie het misschien liever met je computer doen, dan is dat ook best ok misschien. Zolang het in ieder geval maar geen verslaving wordt zoals bij sommige vrienden van mij met "World of Warcraft"! Pfff wat een gedoe! Ga iets nuttigs met je tijd doen! denk ik dan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid