Spring naar bijdragen

djsandro

Members
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Er zijn zat christenen die niet willen stoppen met roken. En die zien roken niet als een belemmering, dat kan en mag. God wil jouw daar zeker weten meehelpen daar ben ik het zeker mee eens, en dat roep ik al de hele tijd.
  2. djsandro

    Roken. Kan dat?

    ik heb niet gerookt. Dat denk ik ook ja. Ik zie veel mensen om me heen die het wel kunnen. Dus waarom anderen niet vraag ik me dan af?
  3. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Ik heb ook geen hekel aan die mensen. Ik probeer alleen dingen duidelijk neer te zetten. Respect to all. Mijn excuses als het als een aanval voelt maar dat is het niet, ik probeer dingen duidelijk neer te zetten
  4. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Ik denk dat iedereen kan stoppen met roken als je dat zelf wil. Trouwens rook jij Zelf??? je reageerd zo vel. Je kan ook ff normaal reageren naar mij. heb ik gezegt dat ik mensen haat die roken?? denk je dat ik geen mensen ken die roken??
  5. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Dat denk ik niet want als jij absoluut niet wil geloven hoe kan God dan tegen jouw spreken? Je moet echt wel zelf willen. Waarom roken mensen dan nog steeds?? Anders had God het al lang van ze weg genomen. Je moet het zelf willen, je wil toch ook geloven zonder de wil kan je niet geloven
  6. djsandro

    Roken. Kan dat?

    ja dat wil ik wel. Als je na dat gebed weer een peuk opsteekt dan vraag ik me af of je oprecht vergeving om hebt gevraagt of je het eigenlijk wel echt wil. Of misschien zitten er wel veel nadelen aan als ik stop, misschien vrienden, collegas. God wil je er bij helpen als je het zelf echt wil. Voor mij is het makkelijk praten want ik rook niet.
  7. djsandro

    Roken. Kan dat?

    In iedergeval probeer het zout te zijn in deze wereld of verlang ernaar om het zout te zijn. iedereen doet foute en verkeerde dingen die met het aardse te maken heeft en daar mag je ook vergeving voor vragen en dan kan je weer opnieuw beginnen, maar ja als je na dat gebed weer een peuk opsteekt.
  8. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Je kan ook stoppen met roken. ik denk als je christen word dat je vanzelf het verlangen krijgt om te stoppen met roken. Het zal niet makkelijk zijn maar het zal wel heel vet zijn want je wil dan ook graag je oude leven afleggen en opnieuw beginnen denk ik dan. Je mag als christen best in wereld staan maar dan wil je tocg anders zijn??? Mensen mogen best zien dat je christen bent. zoals het in Mattheus staat: Gij zijt het zout het zout der aarde, indien het zout zijn kracht verliest, waarmee zal het gezouten worden? Het deugt nergens meer toe dan weggeworpen en door de mensen vertreden te worde
  9. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Het gaat meer om de uitstraling. Je wil toch anders zijn als christen?
  10. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Ik vind roken toch iets anders dan koffie drinken. Maar dat is bij iedereen anders. Dat maakt ook niet uit. ik ga dit jaar naar Tsjechie met 18 tieners en daar word absoluut niet gerookt omdat dat daar echt niet kan een christen die rookt. Ik vind dat het niet past bij een Christen. het ligt er ook aan wat voor plaats christen zijn in neemt in je leven, in het algemeen.
  11. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Het zou best kunnen ja dat er zo weinig mensen de heilige geest ervaren in hun leven omdat wij gebonden zijn aan dingen. Ik ben zelf ook gebonden en geef dat aan God en kan er nu beter mee omgaan. Maar misschien kan ik xe heilige geest wel meer ervaren als die gebondenhied weg is.
  12. djsandro

    Roken. Kan dat?

    grappig jo om texten een beetje te verdraaien. Een offer onsteken is iets anders dan roken. Maar ja beetje kinderachtig.
  13. djsandro

    Roken. Kan dat?

    dat klopt ik kan daar niet over oordelen, maar dat komt door mij verwondering voor mijn Opa.
  14. djsandro

    Roken. Kan dat?

    Als je rookt zet je God aan de kant omdat je roken belangrijker vind, en je lichaam is een tempel van de Heilige Geest dus hou het netjes. Roken is een verslaving en je bent er gebonden aan, dus God kan ook niet volledig door je heen werken. Roken is smerig voor de mensen om je heen dus het is geen getuigen. Sommige mensen vinden het nu eenmaal stoer omdat andere het ook doen. Dat geeft je in ieder geval geen voldoening. Ik zou zeggen kap er nu maar mee. Mijn Opa heeft zins kort longemfiseem en heeft zijn hele leven gerookt en nu moest hij stoppen en dat lukt hem ook gewoon hij heeft
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid