Spring naar bijdragen

opgewekt

Members
  • Aantal bijdragen

    84
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op zondag 02 april 2006 21:29:41 schreef Super_atheist het volgende: [...] Ik geloof niet, snap je Teminste niet in een godsdienst Nee? Het niet erkennen van een God lijkt me wel aardig gods-dienstig.
  2. Quote: Op zondag 02 april 2006 17:57:42 schreef Super_atheist het volgende: [...] Gewoon, Godsdienst kan best een interesant onderwerp zijn om over te discuseren. Daarom melde ik me hier aan. Ik zit ook op andere fora waar ik over godsdienst discuseer. Discussieer je ook over je eigen geloof?
  3. Quote: Op donderdag 30 maart 2006 16:23:04 schreef Gorthaur het volgende: En startrek trouwens ook! Is ook satanisch. Maar daar zie je ook de Heer aan het werk. Want er zijn al dokters die virussen ontkennen. Het schijnt dat episode 6 en film 11 over een ontdekking gaan dat virussen niet bestaan. En iedereen zal tot geloof komen! Het zal gaan over het starship 'bible'. Wat de missie heeft om volkeren te bekeren. Zo niet, dan zal starfleet een kruistocht beginnen! Ik vergeef je
  4. @ Gorthaur: Leuk stukje heb je geschreven
  5. Wanneer je in de Heilige Geest gedoopt bent, dan besef je dat je echt gestorven bent en opgestaan bent, niet in jezelf, maar in Christus. Je ziet dat je je eigen ik niet moet proberen te verbeteren, maar dat je aan jouw 'zondige ik' moet sterven voordat de Heilige Geest je kan volledig kan leiden. Ik kreeg op een avond een inschieter, toen ik Romeinen 5 en 6 las. En vlak daarvoor 1 Korinthiërs 1:30.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid