Spring naar bijdragen

Jo-kind

Members
  • Aantal bijdragen

    273
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Jo-kind

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    vraag maar als je hebben wilt.

Profile Information

  • Interesse
    God
  • Beroep
    Lijden voor en door Israel en de mensheid.
  1. sorry maar ik denk niet dat christus met koud 0% christus bedoeld. ik denk dat hij de smaak van een 50% lekkerder vind dan die van 0% christus.
  2. Jo-kind

    lang haar man

    definieer vriend. sinds ik verhuisd ben ga ik niet meer zoveel met bepaalde mensen om kan ook niet. en ik zeg niet dat het altijd het geval is hoor. maar vaak wel, als een goed mens niet gelooft, dan komt dat doordat hij teveel ellende of te weinig Goddelijkheid in zijn leven heeft meegemaakt.
  3. Jo-kind

    lang haar man

    Ik heb tijdenlang gedacht dat ongelovigen in principe net zo goed waren. totdat ik eens een droom had of meerdere eigenlijk, waarin ik spiritueel zicht had. toen was mijn hele kerk en ieder die er was als een witte gloeilamp, de een feller dan de ander. ik keek naar buiten waar ik somehow al die atheistische vrienden van mijn pa zag waarvan ik toch wel dacht dat ze neit echt slecht waren, en wat bleek. ze waren zo duister als kweetniewa.
  4. Jo-kind

    lang haar man

    Quote: Op vrijdag 04 november 2005 22:10:08 schreef Thijs het volgende: [...] er si nog hoop voor me dus Bij God werkt geloof werkende door liefde. Liever een langharige liefdevolle gelovige dan een kortharige liefdeloze (on)gelovige.
  5. Quote: Op vrijdag 04 november 2005 17:41:52 schreef krokeledokus het volgende: @jo-kind. Wat bedoel je daar precies mee? Kun je het uitleggen? liever 50% christus en 50% dwaalleer (hoewel ik eraan twijfel of antroposofie dwaalleer is) dan 0% christus en 100% dwaalleer.
  6. Jo-kind

    lang haar man

    jezus ziet er niet zo uit als hij word voorgesteld. dat krijg je van alle kanten te horen als je op zoek gaat naar mensen die naar de hemel zijn geweest.
  7. www.gospeltown.tk is een bijnadoodervaring site www.biblecodedigest.com is een site over de bijbel code
  8. liever antroposofie en christendom dan helemaal geen christendom.
  9. Jo-kind

    lang haar man

    ik ken iig 1 man met lang haar die wel degelijk met de Heer spreekt en al vaak ware profetische woorden over mij uitsprak.
  10. Jo-kind

    Dé opname

    Precies wat ik zeg hoe weet jij mijn naam?
  11. Jo-kind

    Dé opname

    Jij bent helemaal niet geroepen om een wereldtocht te houden en jezus te zoeken, als de heilige geest wilt dat jij weet waar jezus is zegt hij dat wel. Waar jij toe geroepen bent is leven door de Geest en aldoende de geboden van Jezus doen met dit in je achterhoofd:Wat gij voor 1 dezer minste mijner broeders doet, hebt gij voor mij gedaan. want Hij heeft zijn beste wijn net als op Kana's bruiloft, die symbolisch is voor de echte opname-bruiloft, voor het laatst bewaard.
  12. Jo-kind

    Dé opname

    yup. discussie was niet mijn insteek.
  13. Jo-kind

    Dé opname

    Quote: Op woensdag 02 november 2005 17:56:44 schreef davie het volgende: JEZUS KOMT SNEL davie JEZUS IS ER AL joeri
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid