Spring naar bijdragen

Z-weev!

Members
  • Aantal bijdragen

    120
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Z-weev!

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    within_temptation@hailmail.net

Profile Information

  • Interesse
    Mijn eigen religie.
  1. Natuurlijk heb ik er geen idee van . Vooral niet omdat ik toevallig de hele bibliotheek hier heb doorgetijgerd op spirituele boeken en erachter ben gekomen dat het 1 pot religiemixen is. Ik denk dat ik eindelijk weet wat voor iets ik ben .
  2. Robert je hebt volkomen gelijk met je post. Newage en samensmelt religies zijn zeker kaal heb ik gemerkt.
  3. Juist, Ik ben toch ook echt alleen met verhalen over Jezus opgevoed op de basisschool. Ik ben nu echt geen geindoctrineerd christen hoor. Niemand heeft mij ooit gedreigd met de hel.
  4. Dan is een christelijke opvoeding geen indoctrinatie want het gebeurd niet onder druk. Iig, bij veel christelijke mensen niet.
  5. Z-weev!

    Wie is bekeerd tot de RKK

    Ik vraag me af of het doel van de TS sowieso was een discussie te krijgen. Volgens mij vooral ervaringen van RK bekeerde mensen. Helemaal geen discussie over RKK vs protestanten.
  6. Z-weev!

    Wie is bekeerd tot de RKK

    Op DIT moment als ik me ooit definitief bekeer zou ik RK worden.
  7. Z-weev!

    Wie is bekeerd tot de RKK

    Het is wel de reden waarom de RKK mij veel meer aanspreekt dan de Protestantse kerk. De RKK kent mystiek, sfeer, historie. Dat hebben de protestanten wel mooi weggesloopt.
  8. Z-weev!

    Keuze maken

    Het is heel simpel. Leer je redelijk en haal je een klote punt geef je de schuld aan de toets ipv aan je slechte leren. Haal je een 8 is het ineens van, wat had ik goed geleerd, moeilijke toets blabla. Volstrekt normaal menselijk. Dit is te generaliseren naar andere keuzes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid