Spring naar bijdragen

Dr. Fell

Members
  • Aantal bijdragen

    138
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Dr. Fell

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Muziek, de Romantiek, wijnen, Byzantijns en Latijns christendom, menselijke geest, gedichten, de Renaissance en het hellenisme.
  1. Oh... Slayer heeft die muziek gemaakt om hun fans degelijke voorlichting over Auschwitz te geven? Nu begrijp ik het.
  2. Nog even over Slayer: Ik vind het echt vreselijk kinderachtig geprovoceer. Het volgende lied over Joseph Mengele vind ik werkelijk zo infantiel als het maar kan... dat er nog mensen zijn die vinden dat die band een boodschap heeft vind ik volstrekt onvoorstelbaar. Dat zijn waarschijnlijk dezelfde mensen als die in zichzelf snijdende promoters van de H. Stoel hé Abbath? Angel of Death Auschwitz, the meaning of pain The way that I want you to die Slow death, immense decay Showers that cleanse you of your life Forced in Like cattle You run Stripped of Your life's worth
  3. Dr. Fell

    Theologie studeren

    Quote: Misschien vind hij Calvijn het enige goede uit Duitsland En die kwam niet eens uit Duitsland... Woops krokeledokus was me voor.
  4. Dr. Fell

    Theologie studeren

    Zelfs in Duitsland? Wat is er mis met Duitsland?
  5. En weer kwam een voorspelling uit. Mooie post Iggi!
  6. Heel erg leuk dat je een groep mensen hebt gevonden die een beetje aansluit bij je eigen inzichten! Let maar niet op die ortho's die er niet warm van worden, I warned you.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid