Spring naar bijdragen

ArjenV

Members
  • Aantal bijdragen

    4.972
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door ArjenV

  1. Quote:

    Die kruistochten waren zo verkeerd toch niet? Het was gewoon de geestelijke strijd in fysieke vorm, niks mis mee. Aangezien moslims beter zijn dan die verderfelijke heidenen, moet het percentage moslims toenemen. Dat kan je op 3 manieren doen: of je zorgt dat je goed veel islamitisch nageslacht op deze aardkloot zet óf je bekeert de heidenen (met geweld of desnoods met woorden) óf je zorgt dat het percentage heidenen slinkt door er een paar af te maken. Niks mis mee totaal niet...

    Nog mooier is als ze naar je toe komen, dan hoef je zelf niet op reis + elke gristenridder in het heilige land kan zijn zaad niet verspreiden in het moederland. NB dus minder heidens nageslacht NB2 deze theorie gaat niet op indien moeder de vrouw haar toevlucht neemt tot de achtergebleven bedienden, maar we vertrouwen maar even op haar kuisheid.

    [quote]De tekst die je wilt quoten

    Graag gedaan.

  2. 01. Daft Punk - Discovery

    02. Justice - Cross

    03. Daft Punk - Homework

    04. Red Hot Chili Peppers - Californication

    05. Sarah McLachlan – Wintersong

    06. Infected Mushroom - B.P. Empire

    07. Lily Allen - Alright, Still

    08. Tool - Lateralus

    09. Velvet Revolver - Contraband

    10. Radiohead - OK Computer

    De argumentatie komt later, ik vond dit al moeilijk genoeg puh2.gif

  3. Dan gebruik je het toch gewoon niet? Scheelt mij ook weer een minuut leeswerk over iets wat me eigenlijk niet boeit, omdat dit hele topic onzin is.

    Ik ga een anti topic maken over dit.

  4. Het is heel simpel. Je hebt in Nederland de vrijheid van religie. Dus dit mag. Tevens de vrijheid van meningsuiting. Als je wel vindt dat A gezegd mag worden, dan dus ook B. Als je vervolgens aanstaat neemt aan een bord, dan is dat jouw probleem en tevens iets waar je aan moet werken, want ik zie niet in hoe je dan normaal in deze samenleving kunt leven waar geloof steeds minder belangrijk wordt voor de gemiddelde Nederlander.

  5. Goede schoenen met ondersteunende zolen kan niet misgaan. Zorg dat de onderkant vering heeft, dat de schoen op het midden kan buigen, dat de punt van de schoen kan buigen, dat de zolen (als je geen steunzolen hebt) goed zijn of uitneembaar zijn etc. etc. Een consult bij een podotherapeut kost maar een euro of 150 incluis een scan, dus dat is goed te doen als er iets mis is.

    En anders ben je het niet gewend om veel te lopen en is het gewoon volhouden.

  6. Maar temperatuur kan nooit een geur teweeg brengen. Dat kan wel als er spanning in de atmosfeer zit (zo'n bliksem geur), of als het regent (een natte hond geur).

    Als het niet door een open haard komt, dan hoor ik toch graag wat het wel is, want ik ben wel erg benieuwd wat er in de winter wel te ruiken is en in de zomer niet.

  7. Quote:

    [...]

    Ik wil het wel, hoewel ik het niet kan.

    Mijn vraag: weet iemand hoe het komt dat het in de winter vaak een geur van rook in de lucht hangt? Toen ik in Rusland woonde dacht ik dat het van kampvuren kwam, want die kun je in Rusland veel makkelijker maken dan hier, maar ik ruik het hier ook, dus hoe komt dat? Ik vind het echt een heerlijke geur. In Rusland komt het ook in de zomer voor, of het hier zo is weet ik niet, maar de laatste tijd ruik ik het wel vaak.

    Open haard?...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid