Spring naar bijdragen

x-ilzetjuh-x

Members
  • Aantal bijdragen

    249
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over x-ilzetjuh-x

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    Yeah, daar doe ik wel aan :P

Profile Information

  • Interesse
    Van allus
  • Beroep
    Secretaresse in opleiding & werkej bij de plus 8ter de kassa en als vakkenvulster
  1. x-ilzetjuh-x

    Je Cd-kast vulling

    Iedere keer als ik dit lees als die CD's. Dan denk ik, wat als ik me lijstje hier neer zet, dan lacht iedereen me echt uit ofsow. Want ik heb, Queen, the offspring, within tempation, maar daar buiten, heb ik ook, J.lo, Christina A en Sugababes. Om maar ff een voorbeeldje te noemen. Je kan me het ene uurtje rustig krijgen met de zoete liedjes van Sugababes en het volgende uurtje ga ik weer uit me dak met P.O.D. (kben gewoon divers in me muziek keuze)
  2. Ik ben zelf wel christelijk, maar een ongelovig vriendje zo ik niet per definitie uit de weg gaan!! Op verening hebben we het er wel eens over (ik ben dr voor en de rest allemaal tegen) en dan hor ik van hun alleen maar de negatieve dingen. Het is veel moeilijker, en god die heeft...... en dit en dat... dat soort dingen hor je dan. Terwijl in mijn familie zitten er ook bij, die getrouwd zijn met ongelovige, nou die zijn heel gelukkig hor. En de kinderen gaan ook gewoon naar de kerk e.d. Van sommige mensen krijg ik dan te horen, als ze het horen over me familie die met ongelovigen zijn g
  3. x-ilzetjuh-x

    Crea-topic!

    Ik vind van wel!! Trouwens heb ik toestemming om hem als achtergrond te gebruiken? Kijk soms heb je van die dingen die zie je dan en dan vind je ze gelijk super mooi, terwijl andere dan hebben zo mooi is die toch niet!! En dat heb ik bij die van jou!! Hij spreekt me op de een of andere ondefineerbare manier me gewoon aan!! Dus ik ben fan van Troel en dr schilderkunsten!!
  4. x-ilzetjuh-x

    Crea-topic!

    w00h00t!! Ik ga hem stiekem ff jatten en op de achtergrond van me computer zetten op me stage!! want ik zou dat egt niet zo kunnen maken, want ik ben zo on creatief al het maar kan!!
  5. x-ilzetjuh-x

    Crea-topic!

    w00t!! Heb je dat zelf gemaakt Troel?? Ik vind hem echt super!!
  6. x-ilzetjuh-x

    Crea-topic!

    Wat het is?? geen flauw idee!! Maar ik vind het er best wel leuk uitzien
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid