Spring naar bijdragen

Njarbe

Members
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Njarbe

  1. Op 2-3-2024 om 19:23 zei Hopper:

    Je hoeft mensen nooit te bevragen waar ze staan ...alles open'baart zich moeiteloos.  Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. 

    Hopper

    In het eeuwige nu is er geen straks

  2. Op 26-2-2024 om 14:41 zei Hopper:

    Het was Clinton ook bijna gelukt, maar een extremistische Jood gooide roet in het eten weet je nog?  Daarna kozen de Joden voor een extremist genaamd Netanyahu.  Zo corrupt als het maar kan.  Dat zegt natuurlijk ook wat over de Joden zelf.   We kunnen de schuld van de genocide niet alleen aan Netanyahu geven.   En deze (politieke) overlevingskunstenaar kwam '7 oktober' wel heel goed uit.  Hoe kunnen we een fascist vertrouwen dat hij niks van tevoren van '7 oktober' wist?  De Mossad die altijd alles weet, wist nu niks?  Geloof jij dat?

    Netanyahu had een eigen 'Rijksdagbrand' nodig om zijn genocide uit te kunnen voeren.  Maar dat is uiteraard speculatie , dat moet de geschiedenis maar uitmaken.

     

    Dat laatste is ook mijn mening.. Vandaar dat de man inlichtingen heeft genegeerd. De man weet dat wanneer deze oorlog voorbij is hij word weggestemd en voor een rechter moet verschijnen. Daarom rekt hij deze oorlog zo lang mogelijk. En misschien wil hij wel dat Israel verdwijnt met hem erbij (beetje zoals ene AH ook wilde doen met DL en ene P ook wil doen met RU).

    Als een Palestijn twee toiletpapiertjes gebruikte in plaats van 1 dan wist de Mossad of een andere veiligheidsdienst dit..

    Zelfde geld eigenlijk voor de UNRWA. Ieder jaar krijgt Israel een lijst met namen van mensen die werken in Gaza. Dus als zij dan beweren dat 10% Hamas lid was dan is dit ook iets dat ze zelf door hadden moeten hebben lijkt me. Helaas hebben ze daar nog geen enkel bewijs voor geleverd maar hiermee wel de media hun aandacht afgeleid van de "Israel pleegt genocide" zaak. Wat dat betreft doet Israel hetzelfde als Rusland op het gebied van PR en spindoctors. 

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid