Spring naar bijdragen

Varuca

Members
  • Aantal bijdragen

    320
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Jurgen, ook al wil je het beste voor haar door haar te pushen en proberen te bekeren, zal je eerder valend an slagen in je streven. Als ze duidelijk aangeeft dat het geen efffect zal hebben wat je doet, is dit iets dat vanuit haar zelf moet komen. Anders kan dit een vriendschap kosten en ik denk ook niet dta je dat wilt.
  2. Quote: Op woensdag 02 november 2005 15:48:58 schreef Eli7 het volgende: [...] Dankjewel! en jij ook![...] Ik moet ook zeggen dat ik niet echt actief bezig ben om mensen te bekeren ofzo. Helemaal niet eigenlijk. Ik probeer gewoon mezelf te zijn en dat trekt soms de aandacht. En verder ben ik ook gewoon geïnteresseerd in eigenlijk iedereen die goed heeft nagedacht over zijn of haar overtuiging. (jij klinkt als een persoon die het bekeren waard is ) Geloof me als je het probeerd kunnen er zeer intersante geloofsdiscussies ontstaan, maar geen die jij wint. Ik zal jou waars
  3. Varuca

    lang haar man

    Klein vraagje als lang haar de man te schande maakt hoe zat het dan met Samson.
  4. Quote: Op dinsdag 01 november 2005 15:35:12 schreef Eli7 het volgende: Dan zal ik niet proberen om jou te bekeren. Genoeg andere mensen om te bekeren zal ik maar zeggen. Je bent een schat, helaas zijn er heelveel andere mensen die ook afknapppen op bekerende christenen. En dat terwijl als je elkaar accepteerd er hele boeiende gesprekken kunnen ontstaan, zo kijk ik wel eens uit interesse naar discussies op de eo (ben geintereseerd in de beweegredenen van de mens) en maak ik nu voor mijn studie geschiedenis een werkstuk over het vagevuur.
  5. Ik begrijp best dat christenen willen bekeren, ze hebben het beste met niet christenen voor, maar neem van mij aan het werkt niet of nauwelijks. Hoe goed bedoeld ook als iemand naar mij toe komt en mij probeert te bekeren ben ik al meteen afgeknapt. Ik zal nooit christen zijn en vele met mij, accepteer dat. Wij lopen hiermee het risico om in de christelijke hel te komen, maar als je er niet in gelooft doed dat je weinig.
  6. Varuca

    Lilith

    Ik lees net dat in de talmoet dus staat dat lilith wordt gestraft en verstoten, nou is het christendom deels op het jodendom gebasseerd, daarin staat alleen vermeld dat ze een demoon is. Dus ´t klopt wel degelijk. Maar goed, ik geef toe ´t was een tikkeltje lullige opmerking om te plaatsen.
  7. Varuca

    Lilith

    Dus lilith wordt gestraft door dat ze weigerd de man de baas iver haar te laten zijn en daarom zien christenen haar tegenwoordig als demoon. Ik weet meteen weer waarom ik geen christen of jood ben.
  8. Pasen komt wel degelijk bij het heidendom vandaan. Namelijk van het feest ostara, in engeland in het nog steeds terug te hoeren aan de naam, namelijk easter.
  9. Varuca

    Op zondag werken?

    En dankszij iedereen hier die niet op zondag wil werken krijg ik elke zondag die ik werk 60% extra betaald. Dit stamt nog uit de tijd dat zeg maar drie kwart nederland niet op zondag wilde werken en het dus moeilijk was personeel voor die dag te krijgen. En daarvoor hartelijk bedankt, want ik vind het helemaal niet erg. Maar zonder gekheid. Als het goed is kun je volgens mij als je vast contract hebt laten vast stellen welke dagen je wil werken en samen met je baas kun je dan uitzoeken of dat mogelijk is. Maar ik denk niet dat je tegenwoordige winkels, snackbars, bezinestations etc tegenwo
  10. Ik ben zelf geen christen en ik dacht dat het misschien wel interesant was om het eens van een andere kant te bekijken. Ik wil eerst even kwijt dat wat ik wel en niet geloof nu niet van belang is dat kunnen mensen altijd aan mij vragen in een prife bericht. De vraag is dus voor mij zou ik als niet-christen een relatie kunnen hebben met een Christen. Ik denk van wel, het belangrijkste is dat je elkaar accepteerd en respecteerd. Dwing elkaar niks op. Tuurlijk heb ik ook het liefst iemand die het zelfde geloofd als ik daar voel je je vaak beter mee verbonden, maar mocht het anders beslist he
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid