Spring naar bijdragen

FT2022

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    FT2022 reageerde op Dat beloof ik in Een wereldreligie weer stap dichterbij   
    Volgens mij is er slechts 1 religieuze groep die dit organiseert en zelf aanwezig is.  Ze kunnen wel roepen dat  leiders van wereldreligies  aanwezig zijn,  maar er wordt er niet één bij naam genoemd. 
    Het was nooit waterrijk. Het had gebieden die waterrijk zijn en zulke gebieden heeft het nu nog. Niets veranderd dus.
  2. Like
    FT2022 reageerde op Dat beloof ik in Een wereldreligie weer stap dichterbij   
    Ik zie dat er een beeld wordt gezegd dat is gemaakt in de stijl zoals men daar plaatselijk normaliter doet. Een mariabeeld, maar dan door indianen (neem ik aan). Ik zou niet weten wat daar mis mee is. 
    Helaas is de video niet goed te beoordelen, er mist een hele hoop informatie, bv over wie dit zijn en waarom ze de paus bezoeken. Het feit dat die informatie wordt weg gelaten, maar de video wel begint met een enorme donderslag en de boodschap dat er valse goden worden aanbeden, laat al zien dat dit een zeer éénzijdige video is, zeker niet geschikt en bedoeld om een evenwichtig beeld van de situatie te vormen. 
  3. Like
    FT2022 reageerde op 010 in Een wereldreligie weer stap dichterbij   
    Volgen mij is dit overdreven. Er is een convenant ondertekend waarin staat:
    It says: “We resolutely declare that religions must never incite war, hateful attitudes, hostility and extremism, nor must they incite violence or the shedding of blood.”
    Vertaald uit het Engels: 
    Er staat: „Wij verklaren resoluut dat religies nooit mogen aanzetten tot oorlog, haatdragende houdingen, vijandigheid en extremisme, noch aanzetten tot geweld of bloedvergieten.”
    https://www.theguardian.com/world/2019/feb/04/pope-and-grand-imam-sign-historic-pledge-of-fraternity-in-uae
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid