Spring naar bijdragen

Bart123

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Bart123 reageerde op antoon in Vaccinatie en religie   
    Welkom Bart 123. We zijn allemaal een beetje amateurs, ik kan mij jouw situatie indenken, ook ik ben er iedere dag mee bezig, het kan zijn dat de pandemie onderdeel is van het vale paard aan het begin van openbaring, maar het is zeker goed mogelijk dat het met het teken van het beest te maken heeft, dit ook omdat er vreemde beslissingen genomen worden, het lijkt weleens alsof regeerders aangestuurd worden door demonen.
    Het vaccin schijnt als basis menselijk materiaal te hebben in verband met een cellijnen van een foetus door een abortus, helaas vind ik de berichtgeving te summier om er een vaststaand standpunt over in te nemen, als het werkelijk zo is dan zal de Schepper dit niet goedkeuren. ook de eventuele verandering van het DNA waarover geschreven wordt noopt mij nu niet om dat vaccin te nemen komt nog bij dat men de uitwerking over jaren niet weet.
    Kort en goed ik weiger pertinent deze ingreep waarbij komt dat ik een goed immuunsysteem heb en mensen geen last van mij hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid