Spring naar bijdragen

Bart123

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bart123

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Bart123

    Vaccinatie en religie

    Nee, jouw manier van discussie voeren trekt volle zalen, wil je zeggen? Ik snap dat ieder Christelijk forum dergelijke figuren als jij aantrekt als vliegen op een drol.
  2. Bart123

    Vaccinatie en religie

    Hmmm... Een hoop semantiek en "niettus" lees ik hier. Daar kan ik niet veel mee. Maar dat wist je al, vermoed ik zo. Lezen gaat je ook al niet zo goed af zie ik, maar dat is je vergeven.
  3. Bart123

    Vaccinatie en religie

    Hallo, ik ben nieuw hier. Heb eigenlijk speciaal voor dit topic een account gemaakt. Ik ben Bart en ben al een tijdje verbaasd dat Christenen toch zo happig zijn op het nemen van dit vaccin. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar een dergelijk forum als deze om te kijken wat de beweegredenen zijn. Maar ook op zoek naar steun. Want ik zie de komende tijden heel angstig tegemoet. Maar ik kom erachter dat het maar amper speelt. Ikzelf heb alle kindervaccins gehad. Ook mijn dochter hebben we laten vaccineren, zelfs met de 12-jaars prik tegen HPV. Dus ik ben niet van het kamp "antivax" zeg maar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid