Spring naar bijdragen

Freerider

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Freerider

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Niet zo biassed sjako. Meteen fake News roepen, is niet zo wijs, terwijl het gewoon op het Amerikaanse nieuws is. Fox nota bene. [modbreak sjako] Freerider is Chris Walters. Daarom is dit account direct geblokt.
  2. Het interesseert mij geen lor wie er president wordt. Ik gaf ook nergens aan iets leuk te vinden. Ik noem alleen een detail dat mij opviel.
  3. Dat betekent in zoverre wat dat het dus zeldzaam is in de Amerikaanse geschiedenis.
  4. Interessant is wel dat Biden een katholiek is. Hij zou de eerste katholieke president zijn sinds de vorige katholieke president: JFK.
  5. Er is wel iets aan de hand. Bijvoorbeeld Michigan heeft 3 miljoen geregistreerde stemmers, maar er zijn 3.260.000 stemmen geteld aldaar. Ook zijn er volgens Amerikaanse stemmers in diverse staten veelvuldig verkeerde pennen gegeven bij het stembiljet die de stem ongeldig maken. Het is natuurlijk een totaal verkeerde zet van de Amerikaanse televisiestations dat ze Trump hebben onderbroken. Hij is nog altijd de president en ze hadden hem kritische vragen kunnen stellen. Maar hem wegdraaien is een zwaktebod en onrechtmatig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid