Spring naar bijdragen

Jesusloverr

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Jesusloverr

  1. Op 6-10-2020 om 23:02 zei Gaitema:

    De kriebels gaan voorbij, al komen ze heel soms ook wel weer eens voorbij. Bid ervoor en onderzoek wat je wil. Het is in ieder geval goud waard een christelijke vriend te hebben. Ik zou niet voor een niet- christelijke gaan. Maar er zijn er natuurlijk meer in de wereld.  Geef het de tijd te ontdekken of je met hem jouw leven wilt delen én je hoeft nou nog niet te beslissen. Komt tijd, komt raad. Geniet gewoon van de dag.

    Bedankt!!

    3 minuten geleden zei Dat beloof ik:

    Onderzoek alle dingen en behoudt de goede. Dan krijg je nooit spijt dat je iets hebt gemist. 

    Bedankt!! 

  2. Hoe denken jullie over twijfel over je relatie? Deze jongen brengt me dichter bij God, en ik ben een beter mens geworden. Maar nu ik in mijn laatste jaar van de middelbare school zit, heb ik zo’n drang om er nog volop van te genieten. En mijn vriend geeft me alle ruimte die ik wil. Maar toch zoek ik de aandacht van andere jongens, en twijfel daardoor of mijn vriend het voor me is. Als ik met aandacht bezig ben, is er geen ruimte voor God en ben ik mezelf niet. Maar bij mijn vriend wel. Alleen zijn die kriebels een beetje voorbij, wat logisch is, maar ik mis ze.. Ik weet niet wat ik met al die gemixte gevoelens aan moet.

  3. Op 4-6-2020 om 16:27 zei Wesley:

    Ik denk met wie je ook bent, je zult altijd een keer / meerdere keren samen de fout in gaan.
    Christen zijn betekent niet dat je nooit meer fouten zult maken. Tegelijkertijd betekent het ook niet dat je constant fouten mag maken.
    Dat jullie beiden geloven dat wat God zegt waar is en jullie samen de fout toegeven zie ik al als een heel goed uitgangspunt om samen verder te gaan.

    Het is moeilijk om een juiste partner te vinden, laat staan een partner die ook in Jezus gelooft net als jij.
    Ik ben getrouwd met een niet gelovige vrouw. Toen wij trouwden geloofde ik wel dat er een God moet zijn, maar ik was nog niet wedergeboren.
    Gaandeweg ons huwelijk groeide mijn geloof en werd ik bekeerd door God. Ik de gelovige, mijn vrouw de ongelovige.

    Wat heb ik sinds mijn bekering ontdekt? Dat ikzelf heel vaak het probleem was van onze relatiespanningen, de woorden van God hebben mij hiervan bewust gemaakt. God heeft mij hierin geleidt en gaandeweg groeide ik meer en meer in geloof door te vertrouwen en te doen wat God zegt. Nu jaren later zie ik de vruchten ervan en heerst er veel meer vrede in ons gezinnetje. Het geloof van mijn vrouw is daardoor ook gegroeid.

    • Markus 10:7-8 Daarom zal een man zijn vader en moeder verlaten, zich bij zijn vrouw voegen en werkelijk één met haar worden. Zij zijn niet langer twee, maar één.
    • 1 Corinthiërs 10:31 Wat u ook doet, doe het tot eer van God, ook het eten en drinken.

    Ik vraag mij welleens af, was het God's wil dat ik mijn huidige vrouw heb uitgekozen? Ik ben met haar samen nu, dus ja.
    Samen zondigen is inderdaad niet tot eer van God. Maar samen je fout toegeven en verder groeien in het geloof, ik denk van wel.

    Dankjewel voor de goede tip! Er komt af en toe een kleine stem in m’n hoofd die me zegt het uit te maken, maar omdat ik er onrustig van word vraag ik me af of de stem misschien wel van de duivel komt..

  4. Ik heb al 2 jaar een relatie met een ontzettend leuke jongen. We zijn allebei gelovig en sinds we met elkaar gaan vinden we steeds meer diepgang in ons geloof. Wel hebben we de fout gemaakt om seks te hebben voor het huwelijk, hier kregen we beiden spijt van en daarom wachten we alsnog tot het huwelijk. Nu ben ik bang dat het feit dat we al seks gehad hebben, later problemen oplevert. En ik ben bang dat dit niet de jongen is die God voor ogen heeft. Maar ik leer zoveel van hem, positief gezien. En ik voel me echt fijn bij hem. We zijn echt nog heel gek op elkaar. Maar ik heb er überhaupt moeite mee om Gods stem te horen en ik ben bang dat ik de verkeerde keus maak door met die jongen te gaan. Meer omdat we samen hebben gezondigd en dat het daarom niet de juiste is voor mij. Ik vroeg me af of iemand tips/advies/bemoedigingen heeft. 
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid