Spring naar bijdragen

Queenfan

Members
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Queenfan

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 03/03/1971

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Deventer
 • Religie
  Atheïst (voor 99%?)
 • Interesse
  Muziek (vooral Queen en 70's/80's)
 • Beroep
  ICT-medewerker

Recente profielbezoeken

405 profielweergaven
 1. @Bastiaan73,dit doet mij erg deugd....The making of One Vision! ??????Goed bezig man? @Wesley , @Olorinen @Van Ewijk: hartelijk dank voor jullie reactie ??
 2. Doet me deugd, dat er Queenfans onder ons zijn! Verkeerd forum uitgekozen ????
 3. @Dat beloof ikok geen probleem natuurlijk, wel een favoriet nummer van Queen?
 4. @Dat beloof ikGaaf man, jammer dat het wordt uitgesteld naar volgend jaar, maar: wat in het vat zit, verzuurt niet. Ook kaartjes voor Ziggodome ? Misschien zien we elkaar wel volgend jaar ? Ik had een kaartje voor zaterdag 30 mei. Wat is jouw favoriete top 3 dan ?
 5. @Dat beloof ikNatuurlijk geef ik niet de vrouwen de schuld....En geef ik ook gewoon toe, dat ik ook debet ben aan dit alles. Maar wat je zegt klopt verder wel en bedankt voor de mooie afsluiter?Ook Queenfan??
 6. "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd"

 7. @Bastiaan73: zijn we er nog 2 vergeten: Made in Heaven en het belangrijkste nummer! (lees: de afsluiter van elk Queen-concert) God Save The Queen???
 8. @Dat beloof ik, ik zie dat helaas wel zo. In het begin lijkt het allemaal zo geweldig, totdat je een jaar of 2,3 verder bent en de ware aard pas naar bovenkomt.....Ik zou dus niet weten, hoe ik het anders zou moeten omschrijven. Maar wat dus wel zo is, is het feit dat ik pas later besef dat ik TE lang met dit soort vrouwen bleef "aanmodderen". Wat dat dan is...."Joost mag het weten"....
 9. Goed bezig @Bastiaan73?Is natuurlijk ook al laat hè, bedankt voor de aanvulling ?....nr.7 In The Lap Of the Gods en nr.8 In The Lap Of The Gods....Revisited?
 10. Ja dat is ook zo @Bastiaan73?Trouwens over het geloof vs. Queen gesproken....Queen heeft 3 nummers gemaakt, die over het geloof gaan, te weten: 1.) Prophet's Song 2.) Jezus 3.) Mustapha (Ibrahim) na mijn weten zijn dit de enige 3 die ik zo even kan opnoemen ? Wat is jouw top 3 van Queen, of heb jij een andere muzikale voorkeur??
 11. @Bastiaan73: ook jij bedankt voor het toch wel grappige antwoord aan @Kaasjeskruid. Dus zo makkelijk zal het dan niet zijn, begrijp ik? Mijn favoriete nummer van Queen is toch wel: Bohemian Rhapsody, gevolgd door One Vision en de 3e in de rij: I Go Crazy (helaas nooit uitgebracht op cd, wel op cd-single, was in de tijd van Radio Gaga en I Want To Break Free, oftewel de cd The Works-1984?)
 12. Beste Thinkfree, Bedankt voor jouw reactie. Ik zal je een aantal kenmerken van mijn karakter geven: sociaal, empatisch, emotioneel, goed kunnen luisteren en in oplossingen denken. De vrouwen waarmee ik een relatie heb gehad, hadden deze karakter-eigenschappen dus niet of nauwelijks. Ik hoop dat dit een antwoord is op jouw vraag? Beste Mullog en Kaasjeskruid, Bedankt voor julie reacties en ja @Mullog, ik val inderdaad op de verkeerde vrouwen, mijn valkuil is dan ook (daar ben ik inmiddels dan ook achter), dat ik te snel, teveel geef in het begin van een relatie. Terwijl
 13. hoi Mullog, bedankt voor jouw reactie! Ik ben 49 en heb nu 3 serieuze relaties achter de rug, maar alle 3 met dus veel negativiteit.....ben ik natuurlijk ook deels debet aan. Maar ik heb het gevoel, dat gelovige vrouwen anders in elkaar zitten, meer empathie tonen en socialer in elkaar zitten, misschien wel door het geloof, of zeg ik nu hele rare dingen? ?
 14. Beste lezers en lezeressen, Ik ben hier vandaag voor het eerst op dit forum en heb een vraag: zou ik gelukkiger worden met een gelovige vrouw? Of ik 100% atheïst ben, durf ik namelijk niet te zeggen, omdat ik wel geloof dat er iets moet zijn tussen hemel en aarde (kan ik dat trouwens onderzoeken?). In mijn relaties (met niet-gelovige vrouwen) ben ik heel veel in aanraking geweest met negativiteit. Sinds april van 2020 ben ik weer een single man en ik zou zo graag gelukkig willen worden met een vrouw. Maar op de één of andere manier, lukt mij dit dus niet en toen dacht ik....zou een gelov
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid