Spring naar bijdragen

Arius

Members
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Arius ontving een reactie van Fundamenteel in Verboden archeologie   
    Zo reageren altijd de varken die de parels niet waarderen 
  2. Like
    Arius ontving een reactie van Plume in Wat is momenteel de 'beste' Nederlandstalige Bijbelvertaling en waarom?   
    Zo werkt het niet. Ieder kritiek moet worden onderbouwd anders is het een heksenjacht, middel eeuw hebben wij al gepasseerd. Nogmaals geen onderbouwing en niet eens een verwijzing dan is elke kritiek 100% waardeloos.
  3. Like
    Arius ontving een reactie van Plume in Wat is momenteel de 'beste' Nederlandstalige Bijbelvertaling en waarom?   
    Desid, je vind Arius dom omtrent een mening over een bijbel vertaling, ik heb altijd gedacht dat het Leidse vertaling het beste was, kan je mij een of meerdere voorbeelden noemen van een betere vertaling? Overigens zou je jouw standpunt over iemands mening kunnen weerleggen op een minder emotionele wijze?of zijn jouw hersenen uitgeput, waardoor je agressief en onbeschoft wordt? Misschien moet je stoppen met jouw studie i.i.g. Past jouw gedraging niet bij het christendom.
  4. Like
    Arius ontving een reactie van Plume in Wat is momenteel de 'beste' Nederlandstalige Bijbelvertaling en waarom?   
    Komt de meest dichtbij de oorspronkelijke teksten. Bijvoorbeeld bij het codex Vaticanus en Sinayticus op Marcus eindigt het met...  En ze waren bevreesd. De zondige vrouw die zou worden gedood is een later toegevoegde stuk, maar omdat het zo mooie is, werd het toch toegelaten. Leidse vertaling, werd als een pronkstuk beschouwen door vrijwel ieder theoloog. Geen idee of er inmiddels een betere vertaling bestaat die zo dicht mogelijk bij het juiste interpretatie is vertaald.
    Is dit ook wat?
     
     
  5. Like
    Arius ontving een reactie van Fundamenteel in Heilige leerplicht van Lucifer   
    Het leerplicht die als heilige wordt beschouwen en kinderen van de staat maakt, heeft Lucifer hard nodig om zijn Koninkrijk in stand te houden en verder te bouwen tot de wereld enkel uit humanoids bestaat. Zonder leerplicht stoort het beschaving in elkaar en kan Lucifer zijn plannen niet voltooien. Leerplicht is dus het achillespees van Lucifer. 
     
    modbreak Trajecto: Je bericht is niet goed te begrijpen. Ben je Nederlander? Je schrijft geen gewoon Nederlands.
  6. Like
    Arius ontving een reactie van Plume in Geest   
    Geest betreft een samenstelling waaruit o.a. engelen bestaan onzichtbaar voor de mens en onderworpen aan geloof, wetenschappelijk niet of moelijk te bewijzen, op vele vormen en categorien verdeeld.
    God's engelen zijn heilig geesten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid