Spring naar bijdragen

TheGuyWithANose

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Upvote
    TheGuyWithANose reageerde op Mullog in advies nodig   
    Ik ben zelf RK opgevoed en mijn vrouw protestant. Ons geloof heeft nooit tussen ons in gestaan. Wat je, denk ik, zult ontdekken is dat je ervaringen in je verdere leven je kijk op je eigen geloof en dat van anderen zal veranderen. Levenservaring zou je dat kunnen noemen. Ik zou zeggen volge je emoties anders loop je het risico dat je de rest van je leven een knagend gevoel zult blijven houden of je de juiste keuze hebt gemaakt.
  2. Upvote
    TheGuyWithANose reageerde op Thorgrem in advies nodig   
    Liefde overwint alles zeggen ze wel eens.
    Aan het begin van de relatie tussen mij en mijn vrouw was zij (PKN) protestants en nog redelijk actief, ik was in naam katholiek. Nu 10 jaar later hebben we veel samen doorgemaakt. Zij is niet meer kerkelijk actief gaat nooit meer naar de kerk en ik heb de andere weg bewandeld en ga zo nu en dan naar de kerk en heb ook veel vrijwilligerswerk gedaan voor de katholieke Kerk. Religie is geen echt item wat speelt binnen onze relatie. Op politiek vlak zijn we het overigens ook vaak oneens. Zij is links en socialistisch ik ben meer rechts en liberaal. Ook dat is geen issue alhoewel het soms wel gesprekken en discussie oplevert.
    Als je elkaar respecteert hoeft het allemaal geen probleem te zijn in een relatie. En zoals je ziet veranderen er ook dingen naarmate je ouder wordt.
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid