Spring naar bijdragen

Star97

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Star97

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 09/12/1997
 1. Star97

  EO Jongerendag 2016

  YES ik ben er geweest, vond het zelf echt super leuk! Ga eigenlijk elk jaar sinds 2010 Had met een groep jongeren afgesproken, we kennen elkaar van de 'Christelijke Jongeren' van facebook door een app groep Was super leuk om elkaar te ontmoeten. Verder was ik er met een vriendin en haar vriend. Alleen die BEAM Awards had van mij niet gehoeven, maar voor de rest was het programma prima en heel leuk!
 2. Star97

  Heartbeat weekend '15

  Het heartbeat weekend komt er weer aan. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik heb plannen om dit jaar wel te gaan. Voor degenen die het niet kennen: Het is een christelijk jongerenweekend dat wordt gehouden bij 'De Kroeze Danne' in Delden. Het is bedoeld voor de jongeren van 16 t/m 28 jaar. Een weekend vol diensten en workshops. Zie ook http://www.heartbeatweekend.nl Mijn vraag: Gaan er toevallig ook nog mensen van Credible daar naar toe?
 3. Nee johh, het is nog veel te vroeg. Duik maar weer lekker je bed in, kijk een film of blijf lekker lang op credible. Wat moet ik doen met mijn spaargeld, sparen voor een rijbewijs?
 4. Star97

  [speltopic] Of... Of...

  hmmm lastig dit! Mag het ook beide? Ze verkopen dat ook in een duo pak Maar nee,,, als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor de lekker, romige, zoete, dikke, mmmmmmm vanillevla. De rest van je leven tandenpoetsen met knoflook OF altijd "doei" zeggen in plaats van "hallo"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid