Spring naar bijdragen

BvB

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. BvB

    Gods Name

    Ik denk dat daarmee bedoeld wordt dat je niet iets doet in God's naam zonder een goede reden. Als je gewoon een keer boos bent en je scheld godverdomme ga je echt niet naar de hel, maar als een bedrijf een dorp uitbuit en zegt dat het God's wil is of in God's naam is dan is het godslastering en ijdel gebruik van God's naam. Het heeft meer met belangrijke daden te maken, niet per se met schelden te maken.
  2. Ik heb het momenteel nogal moeilijk: ben opgenomen in een kliniek voor een vage pijnstoornis en slaapstoornis. Heb je een persoonlijke favoriete uitspraak uit de Bijbel die je kracht geeft in een moeilijke tijd? Ik vind deze altijd sterk: Er schijnt een licht in de duisternis. Als je er een hebt hoor ik hem echt graag.
  3. BvB

    De Vier Elementen

    Een poos geleden, las ik Prediker I en werd geinspireerd door de heilige Geest. Ik zag allemaal vage dingen, en kwam hier op uit. Ik hoop dat dit jullie in je geloof sterkt. Wind, de Heilige Geest, gas. De wind in de zomer. Water, Levenswater, vloeibaar. De oceanen van de wereld. Grond, mysterieus spul, vast. De continenten. Vuur, heilig vuur of vagevuur? Sterren en supernovas. Zover ben ik met de Vier Elementen. Ik ben niet bijzonder wetenschappelijk aangelegd, dus hopelijk zijn er mensen hier die het een beetje willen uitwerken. Ik denk dat je er veel mee kant. In mijn ogen, zijn dit de
  4. BvB

    Profetieën

    Dat klinkt vrij goed; het hangt ook af hoe de toekomst na de profetie, onafhankelijk van de profetie wellicht, verloopt. De Slag om Actium moest en zal een grote invloed hebben gehad op het wel of niet uitkomen van vele profetiën. Andere profetië zijn beproevingen van God wellicht, om zijn volk te teste en beproeven. Er zit a grote diepgang vind ik in de joodse profetiën.
  5. BvB

    Profetieën

    In the begin, ponderde God het Idee van de Schepping.
  6. Hij komt wanneer Hij moet komen, wanneer de tijd rijp is, geloof ik. Toen Christus naar de aarde kwam, was de tijd rijp; als de Heer een tweede maal komt, zal de tijd rijp zijn. Ik geloof dat de tijd rijp is: er is veel goeds, maar ook veel kwaads, in de wereld. Ik geloof, en hoop, dat Hij spoedig zal komen. Maar de komst wordt niet gemakkelijk, denk ik, want er staat geschreven: Gij zult geen beelden van de Heer maken, maar wat als Hij een gewoon mens is? Dan staat hij voor een moeilijke taak.
  7. Misschien is de Heer nu al op aarde: het is er de tijd voor denk ik. Wellicht bereidt Hij de Komst voor, om de Messiaanse beloften uit te laten komen. Ik kan alleen maar hopen dat zoiets lukt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid