Spring naar bijdragen

Otje

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Otje

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/pages/Daily-Inspiration/1436110126607593?ref=tn_tnmn

Profile Information

  • Locatie
    Maassluis
  1. Otje

    Duivel - muziek & speelgoed

    Tegengas is prima.... Vind alleen wel belangrijk dat het gefundeerd is. Daarnaast is het belangrijk dat mensen op een vraag reageren die inhoudelijk iets te melden hebben of ze het eens zijn of niet.
  2. Otje

    Duivel - muziek & speelgoed

    Zelf heb ik respect voor iedereen ... Probeer iedereen in de waarde te laten en hoop dat ook van anderen te ontvangen. Ik stelde gewoon een vraag en dan ontstaat er een hele discussie over respect en tolerantie. Ik dacht dat credible een christelijk forum zou zijn, waar christenen kunnen discussiëren en antwoord geven op vragen van anderen om zo elkaar te helpen.... Dit blijkt dus niet zo te zijn.... Maakt niet uit verder..... Ik zal me afmelden en wens u allemaal het allerbeste...!
  3. Otje

    Duivel - muziek & speelgoed

    Bedankt voor de reacties tot dus ver. Ik stelde denk ik gewoon een vraag en vroeg om voorbeelden.... Die heb ik jammergenoeg nog niet ... Maar misschien komt het nog.
  4. As woensdag hebben we bijbelgroep. Onderwerp is de duivel. Ik wil graag bespreekbaar maken dat de duivel op een listige manier te werk gaat. Onder andere door muziek & speelgoed. Weten jullie songteksten uit de popmuziek die op het eerste gezicht mooi lijken, maar waar duivelse teksten in zitten. Hetzelfde geld voor speelgoed, wat zijn foute spellen en waarom...?
  5. Otje

    Vlaggen

    Het vlaggen is een uiting .... net zoals de handen in de lucht heffen. Ieder persoon heeft zijn eigen wensen, voorkeuren ...etc. Wat mij betreft mag een ieder zich uiten op zijn of haar manier, als de intenties maar OK zijn. Overigens staat in Psalm 20:6 het volgende: 6 Laat ons juichen om uw overwinning, het vaandel heffen, in de naam van onze God. Moge de HEER al uw wensen vervullen.
  6. Hallo, Ik hoop dat mijn facebook pagina Daily Inspiration zich steeds verder verspreidt. Dat steeds meer mensen dagelijks mogen worden bemoedigd door een christelijke tekst, lied of afbeelding! Check this.... https://www.facebook.com/pages/Daily-In ... 593?ref=hl Laten we allemaal mee digitaal evangeliseren! gr Jaco
  7. Otje

    Daily Inspiration

    Hallo, Ik heb een vraagje. Ben in december 2013 een facebook pagina gestart: Daily Inspiration Dagelijks een bemoediging in de vorm van een tekst, lied of afbeelding. Graag zou ik zien dat steeds meer mensen dit volgen... Ben ervan overtuigd dat veel mensen een bemoediging kunnen gebruiken. Mijn vraag is, mag ik de link op dit forum posten ... indien ja ... waar? gr Jaco
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid