Spring naar bijdragen

Albert57

Members
  • Aantal bijdragen

    73
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Albert57

  1. Op 27-1-2017 om 18:01 zei violist:

    Voorlopig was de eerste aanval van de duivel in het paradijs wel goed raak, 1-0 voor de satan.  Van een eventuele overwinning op hem is tot op heden nog niets te zien, enkel dat iemand zich vrijwillig heeft laten ophangen. Ik zou dus nog maar niet te vroeg met Paulus over zijn visioenen met de Christus meejuichen. En al zou de satan ooit wel echt overwonnen worden (al zou ik niet weten hoe want volgens mij is hij onzichtbaar) dan is er nog geen reden tot een feestje na 6000 jaar lang moord en doodslag, meer een moment van bezinning hoe dit allemaal zo kon gebeuren in het leven van een God.

    De 1e klap mag misschien 'n daalder waard zijn maar is nog geen overwinning...!!! Deze 1e klap toonde ook de zwakheid van de mens en de vrouw dewelke aan de mens gegeven was. Enne, wat is nou 6000 jaar op de eeuwigheid...??? Een zucht... Uit bovenstaande citaat valt de onwetendheid af te lezen... Zie Hebr.2:9a "Maar wij zien (op) Jezus met heerlijkheid en eer gekroond".... H*A*L*L*E*L*U*J*A*H

  2. Op 9-12-2016 om 00:05 zei ineke-kitty:

    Zoals ook Paulus aanhaalt in 1 Kor. 15:  " De dood is verzwolgen in de overwinning.  Dood, waar is uw overwinning?  Dood, waar is uw prikkel?  In Kolossenzen 2:15 staat dat Christus de overheden en de machten heeft ontwapend en openlijk tentoongesteld en zo over hen heeft gezegevierd.  Zijn opstanding betekent de definitieve nederlaag voor de machten der duisternis en de boze heeft geen macht meer over iedereen die Christus Jezus toebehoren, en die in Christus zijn.  Niet de duivel, de dood heeft het laatste woord, maar Christus, Die het Leven is.  Elk woord dat tegen God en Zijn Woord gesproken wordt zal Hij tenietdoen.  Elke poging om Zijn Woord in discrediet te brengen zal geen enkel doel treffen voor de gelovigen.  Christus heeft elke aanval van de duivel overwonnen aan het kruis van Golgotha , en niets of niemand kan ons scheiden van de Liefde van Christus. 

    Wat is dit toch een (h)eerlijke topic voor gelovigen die wéten Jezus Christus te hébben...!!! Jammer dat er zoveel twijfelaars tussen zitten die de vreugde van het geloof dwarsbomen door theologie of filosofie... Blijft bovenstaand citaat van Inneke-Kitty over...!!! H*A*L*L*E*L*U*J*A*H* _:)_

  3. 23 uur geleden zei Thorgrem:

    Welkom.

    is er een specifieke reden waarom je precies hetzelfde verhaal na bijna 3 jaar nog eens plaatst?

    En een maand of 3 geleden had je het ook al geplaatst;

     

     

    Wellicht ándere mensen...??? Dit bericht is dus duidelijk niet voor jou bestemd daar jij dit al lang wist...

    22 uur geleden zei Levi:

    Van harte welkom! 

    Hopelijk vind je hier meer mensen zoals je buurman, en goede discussies en gesprekken. ;)

     

    Off topic note: de link onderin je post ontkracht voor mij eigenlijk een heleboel van je uitgebreide verhaal. Het komt een beetje spam-achtig over. Misschien beter om dat weg te laten. 

    Shalom Levi,

    Baruch ha ba b'shem Adonai

    En nu niet gelijk denken dat ik Hebreeuws ken... slechts een klein aantal woordjes, hoor...

  4.                                       ”Het ongeloof sloeg over naar geloof!

    Ongeveer een maand nadat mijn vrouw, samen met de kinderen, mij had verlaten, kwam ik in kontakt met een buurman die me hielp met bijbellezen. De pijn van een scheiding is voor buitenstaanders niet of nauwelijks uit te leggen. Dit is een voortdurend proces, mede door het feit dat er kinderen zijn.
    Buitenstaanders met kinderen kunnen zich, denk ik, wel indenken wat het betekent om je kinderen niet of nauwelijks te mogen zien. In de wet staat hierover het een en ander. Maar over de menselijke waardigheid en gevoelens wordt daarin niet gesproken. Geheel verward ga je dan denken over het mens zijn. En dan zie je pas hoe onmenselijk deze maatschappij is. Geloof? Waar is God dan? Hoe kan God dit toestaan? Praat me er niet van! Toch had ik iets vragends: “God, help me!”

    Ik was kerkelijk opgevoed en in de kerk getrouwd. In het huwelijk heb ik wel eens de bijbel opengeslagen, maar ik kwam niet verder dan Genesis 5. Met betrekking tot mijn buurman dacht ik ”Praten mag je, maar van m’n geloof blijf je af.” Ik hoefde niet naar een of andere kerk getrokken te worden.

    Gesprekken
    Na veel gesprekken met hem begon ik in te zien dat hij in eerste instantie niet een kerk voorstond, maar Jezus Christus. Het geduld en de liefde die hij voor me opbracht had ik nog van niemand anders meegemaakt. Geestelijk kwamen we nader tot elkaar, in Jezus Christus. En ik denk dat het in oktober 1990 was, dat ik op een avond heel sterke liefdesgolven door me heen voelde gaan. Deze golven waren me onbekend en ik vond het onverklaarbaar. Later besefte ik dat dit iets bovennatuurlijks moest zijn.

    Tijdens een evangelisatieaktie van de groep ‘Vorming en Aktie’, een bijbelschool uit Ede, heb ik nog meer de kat uit de boom gekeken, Mijn gevoelens ten aanzien van het geloof in Jezus Christus gingen op en neer: ja – nee, ja – nee, enzovoorts. Tijdens deze aktie heb ik oprecht gebeden: “Jezus, als U wilt dat ik geloof, dan zult U het moeten doen, helemaal, tot in alle details.” Dat was begin november 1990.

    Veel veranderd
    Nu, terugblikkend op de afgelopen negen maanden, kan ik zeggen dat er daarna veel veranderd is. Met Kerst, op 25 december tijdens de samenkomst, voelde ik zoveel liefde in me van de mensen om me heen, dat ik dat graag openlijk wilde zeggen. Dat mocht. De volgende dag was ik er ten volle van overtuigd dat ik gedoopt moest worden. Ik, terwijl ik als baby al gedoopt was? Toch wist ik het zeker. Maar dit dan, en dat dan? Vragen had ik nog genoeg! Toen las ik in een bijbel die al jaren in de kast stond, dat de doop door onderdompeling gebeurde! In de bijbel staat ook duidelijk: “Bekeert u en laat u dopen”, niet andersom. Enfin, op 27 januari 1991 ben ik gedoopt, volledig overtuigd door het Woord van God. Intussen bleef de problematiek rond de echtscheiding, werd zelfs groter. De kinderen mochten mij steeds minder zien. De rust die ik daarentegen van Jezus kreeg werd steeds groter. “Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven,” zegt Jezus (Mattheüs 11 vers 28). De problematiek bleef, maar ik keek er nu anders tegenaan. Met hulp en niet zomaar een hulpje – nee, Jezus!

    Evangeliseren
    Buiten dit wonder maakte ik nog diverse andere wonderen mee. Had men mij vroeger gevraagd of ik ooit zou evangeliseren, dan had ik met mijn wijsvinger op mijn voorhoofd getikt. U raadt het misschien al: in maart 1991 heb ik daadwerkelijk geëvangeliseerd in Uitgeest. Op een gegeven moment hadden we een gesprek met een vrouw, die wij konden vertellen over de liefde van Jezus. Ze nam Hem als haar Heiland en Verlosser aan en ongeveer drie maanden later werd ze genezen van suikerziekte. (Voor insiders: haar suikerpeil was 20, de volgende dag 4,4!) Volgens huisarts en specialist was dat onmogelijk, maar medische proeven bewezen het!

    Als je dit van nabij meemaakt is dit een grote geloofsversterking voor je persoonlijk. Zo werd mijn relatie met Jezus steeds hechter. Het ongeloof sloeg over naar geloof. Niet het geloof in een of andere kerk, maar rechtstreeks in Jezus Christus.

    Telkens weer
    Telkens weer doet Jezus mij in Hem geloven. Na al deze gebeurtenissen begrijp ik wat er wordt bedoeld met de tekst die staat in Efeziërs 2 vers 8 en 9: “Want door genade zijt gij behouden, door het geloof, en dat niet uit uzelf: het is een gave van God; niet uit werken, opdat niemand roeme.” Inderdaad, niet uit werken (of daden), zeker niet in mijn geval. Maar door de liefde van Jezus, die mij liefhad voordat ik Hem liefhad! Problemen zullen blijven, ook voor mij: fouten zal ik ook blijven maken, ik ben niet perfekt. Maar toch zal Jezus van me blijven houden. “Want Hij die u roept is getrouw, die het ook doen zal.”

    Er zijn nog vele ander dingen die Jezus voor mij gedaan heeft. Als ik die een voor een zou beschrijven, zou dit schrijven te lang worden. Ik weet zeker dat Jezus niet alleen van mij houdt, maar ook van u. Wat moet u doen? Niets! Maar als u Zijn liefde zelf wilt ervaren en niet alleen wilt horen of lezen van anderen, dan hoop ik dat u Jezus een kans wilt geven om in uw leven binnen te komen. Hij klopt. Doet u open?

    www.wijze-vader.nl

     

  5. Op 4-12-2016 om 15:40 zei sjako:

    Ik denk dat het idd beter is op dit item een slotje te zetten. Met sommigen is gewoon niet te praten en verpesten dit hele forum. 

    In principe niet, maar wel alle regeltjes. De geest van de Wet bestaat nog steeds en is zelfs nog wat aangescherpt hier en daar. 

     

    Ik ben een Getuige van Jehovah. 

    Laten we verder gaan in "Het Portaal" - 'Opnieuw Voorstellen'

  6. Op 28-11-2016 om 08:58 zei sjako:

    Ik denk dat het idd beter is op dit item een slotje te zetten. Met sommigen is gewoon niet te praten en verpesten dit hele forum. 

    In principe niet, maar wel alle regeltjes. De geest van de Wet bestaat nog steeds en is zelfs nog wat aangescherpt hier en daar. 

    Ik ben een Getuige van Jehovah. 

    Komende vanaf de bijbelstudie "Kerstmis":

    Ezech.11:19-20 St.V. En Ik zal hun enerlei hart geven, en zal een nieuwen geest in het binnenste van u geven; en Ik zal het stenen hart uit hun vlees wegnemen, en zal hun een vlesen hart geven; 20 Opdat zij wandelen in Mijn inzettingen, en Mijn rechten bewaren, en dezelve doen; en zij zullen Mij tot een volk zijn, en Ik zal hun tot een God zijn.

    Hebr.8:10 Want dit is het verbond, dat Ik met het huis Israels maken zal na die dagen, zegt de Heere: Ik zal Mijn wetten in hun verstand geven, en in hun harten zal Ik die inschrijven; en Ik zal hun tot een God zijn, en zij zullen Mij tot een volk zijn

    Veel JG'n hebben wel schriftkennis maar geen persoonlijke relatie met Jezus. Ken jij Jezus als een persóónlijke Vriend?

  7. 19 minuten geleden zei sjako:

    Dat vinden de meeste Katholieken helaas. Maar de Bijbel mag zo echt wel gebruikt worden. En als je denkt dat ik iets uit zijn verband trek dan wil ik daar gerust dieper op ingaan.

    2 Ti 3:16 De gehele Schrift is door God geïnspireerd en nuttig om te onderwijzen, terecht te wijzen, dingen recht te zetten, streng te onderrichten in rechtvaardigheid,  17 opdat de mens Gods volkomen bekwaam zij, volledig toegerust voor ieder goed werk.

    &

    THORGREM: ROTFLOL. Door je citaat en hoe je het interpreteert is al weer gelijk duidelijk dat je geen flauw idee hebt van de bijbel, de ontstaansgeschiedenis en hoe je er integer mee om kan gaan.

    Wellicht is het verstandig om deze hele haatdragende 'discussie' te stoppen...??? 1Joh.2 v.a. vs 9...

    De wet is idd gegeven tót Christus daar je de gehele wet ná Christus (middels het in het hárt geschreven zijnde...Ezech.11:20-21) gaat doen, zoals Jezus Christus deze wet ook vervuld heeft; niet ontbonden (Matt.5:17-19). De tuchtmeester is tenietgedaan, de wet niet (Rom.3:31 & Matt.22:40)

    Zelf uit de R.K.-traditie komende ben ik tot wederomgeboorte in de Pinkstergemeente gekomen om aldaar door God Zélf middels wonderen en tekenen (o.a. profetieën) uit te worden geleid. Zie de website www.wijze-vader.nl onder "Persoonlijk". Vanuit welke geloofsrichting kom jij, Sjako...???

  8. 5 minuten geleden zei sjako:

    Nee, God zal dat met Zijn Geest moeten doen, maar we zijn wel verplicht mensen hier op te wijzen, met de hoop dat ze tot bekering komen. Wij missen trouwens helemaal niets door geen feestdagen te vieren. We hebben een fantastische gemeente en hebben hele leuke omgang met elkaar. Vanochtend na de velddienst hadden we slagroomtaart met allerlei lekkers.

    Wel, wij hébben Gods woord gesproken, toch...???

    Fijn om zo'n gemeente te kunnen bezoeken... Door mijn handicap en gemis aan shabbatsgemeenten in deze regio blijf ik hiervan jammerlijk verstoken. Maar dat terzijde (off topic)

  9. 18 minuten geleden zei sjako:

    Ja, @Albert57 diep triest allemaal. Maar je kan praten als broekmans, ze zullen het nooit toegegeven.

    3 Want er zal een tijdsperiode komen dat zij de gezonde leer niet zullen verdragen, maar zich overeenkomstig hun eigen begeerten tal van leraren zullen bijeenbrengen om hun oren te laten kittelen;  4 en zij zullen hun oren van de waarheid afwenden en zich daarentegen tot onware verhalen keren.

     

    De St.V. (al eeuwen langs bewezen zijnde...) zegt het ook zo:

    3 Want er zal een tijd zijn, wanneer zij de gezonde leer niet zullen verdragen; maar kittelachtig zijnde van gehoor, zullen zij zichzelven leraars opgaderen, naar hun eigen begeerlijkheden;
    4 En zullen [hun] gehoor van de waarheid afwenden, en zullen zich keren tot fabelen.

    Het is niet onze taak om te overtuigen; dat zal God doen (of niet natuurlijk)... Ezech.2:7 "Maar gij zult Mijn woorden tot hen spreken, hetzij dat zij horen zullen, of hetzij dat zij het laten zullen; want zij zijn wederspannig". 

    9 minuten geleden zei sjako:

    Nou maak je me nieuwsgierig welke Christelijke feesten wel Bijbels zijn.

    Lev.23...??? (van voorafschaduwing naar realiteit...???)

  10. 59 minuten geleden zei Levi:

    Ga je dat met ieder christelijk feest doen? Zeggen dat Jezus dat feest niet heeft ingesteld en dat je om die reden afgoden volgt?

    De meeste christelijke feesten zijn bijbels; kerstmis is - niet -  bijbels aan te tonen...

  11. Op 1-12-2016 om 22:34 zei sjako:

    Ben hier klaar. Je wordt hier de mond gesnoerd. Jullie mogen elkaar lekker naar de mond praten en je oren laten kietelen. Met waarheidsvinding heeft het hier niks van doen.

    2Tim.4:(3-)4 wel eens gelezen...???

  12. Op 30-11-2016 om 22:59 zei violist:

    Van de 4 evangelisten is voor zover ik weet Lukas de enige die melding van dit hemelse concert maakt. Toen hij zijn evangelie opschreef lag deze gebeurtenis al bijna honderd jaar achter hem. Hoe hij aan die informatie is gekomen is mij daarom een raadsel. Het lijkt mij geloofwaardiger dat dit verhaal door een gelovig iemand is verzonnen en daarom in een discussie niet als een serieuze gebeurtenis moet worden gebruikt. Dat neemt niet weg dat de kerstliedjes die hierop  geïnspireerd zijn een aardige bijdrage aan het winterse tafereeltje leveren.

    Midden in de winternacht, ging de hemel open.
    Die ons heil der wereld bracht, antwoord op ons hopen
    Elke vogel zingt zijn lied, herders waarom zingt gij niet
    Laat de citers slaan, blaast de fluiten aan
    Laat de bel, laat de trom, laat de beltrom horen:
    Christus is geboren!

    Midden in de (ook in Israël: KOUDE...!!!) winternacht lagen de herdertjes in  het (open) veld... 

    "De herdertjes lagen bij nachte...
    Zij lagen bij nacht in het veld..." 

    te bevriezen...

    Tja...

  13. Op 30-11-2016 om 21:45 zei Thorgrem:

    Prima. Ik volg Jezus Christus en daarom ga ik op kerstavond (en eerste kerstdag wellicht) naar de kerk om Zijn geboorte nogmaals eens wat extra aandacht te geven. Daarom ben ik kerstavond en eerste kerstdag in het gezelschap van familie en schoonfamilie. Die gezegende gebeurtenissen wens ik elke christen toe, vooral ook de christenen die dat niet kunnen door vervolging of dwang vanuit een cult. 

    Wanneer je kerstmis houdt, volg je Jezus Christus niet maar de afgoden. Laat jij maar eens vanuit de bijbel (dus geen missaal of kanttekeningen o.i.d.) zien wanneer en waar Jezus Christus kerstmis heeft ingevoerd om te vieren of Zijn geboorte op die dag te vieren... 

    Vreemd overigens, dat zeer veel christenen die kerst vieren, dit op 6 januari doen...

    Maar goed; zoals gezegd hierboven..!!!

  14. 7 minuten geleden zei Thorgrem:

    Jouw visie. Die komt jaarlijks terug en jaarlijks maakt het geen enkele indruk op christenen en vieren ze massaal het prachtige kerstfeest. Waarom zou het nu wel indruk moeten maken en christenen aanzetten tot verandering?

    Indruk maken hoeft van mij niet maar misschien dat "christenen" Jezus Christus (willen) gaan volgen en (willen) gaan D*O*E*N wat Hij zegt  / Zijn instellingen gaan volgen...???

    En voor de rest is eenieder zijn/haar eigen Heer verantwoording schuldig hoor; niet aan mij...!!! Het is overigens ook niet "mijn" visie, zoals anderen hierboven ook al schreven...

    Lev.23 & Hos.4:6 / 2Tim.4:3-4 

    Finaly: "I rest my case"...

  15. Op 29-11-2016 om 18:45 zei Thorgrem:

    Twee correcties.

    - Veel christenen weten wel degelijk dat Jezus Christus, God de Zoon, niet geboren is op 1e kerstdag danwel rondom de kerstperiode. Het interesseert ze niet.

    - Iets minder christenen zijn bekend met de mythen en legenden die door antichristelijke stromingen in het leven zijn geroepen of vergezochte connecties die aangegrepen worden. Wederom; het interesseert ze niet.

    En uiteraard vier ik kerst! Hartstikke gezellig en bovendien geestelijk opbouwend.

     

    Waarom denk jij het dit maal wel interessant genoeg te kunnen maken?

    En dus weten ook veel christenen het niet...

    Wát "Interessant genoeg te kunnen maken"? Wat bedoel je met "het"???

    22 uur geleden zei sjako:

    Wij vieren geen kerst. Zoals @Albert57 al aangeeft is het van heidense afkomst. Verjaardagen werden al niet gevierd, laat staan de geboorte van Christus.

    Paulus gaf het al aan: wat heeft duisternis met licht te maken? Ofwel wat heeft Tammuz met Jezus te maken? Bovendien heeft het ook te maken met de Romeinse saturnaliën. Niet bepaald een Christelijk feest, eigenlijk een soort seksfeest. Bepaalde gebruiken zie je daarvan nog terug. Als een meisje onder de misoltoe staat mag je haar kussen. De kerstboom heeft ook een dubieuze oorsprong.

    Jezus wordt weer gezien als een klein kindje terwijl hij een grote koning in de Hemel is. Hoe zouden jullie het vinden als je op je verjaardag afgebeeld wordt als een baby?

    Het is hetzelfde als het aanbidden van het gouden kalf. Dat was een Egyptisch feest  of afgod dat tot een feest voor Jehovah werd gebombardeerd. Iedereen weet hoe dat afgelopen is. Exodus 32:4-10

    Ik zal niet ontkennen dat het een gezellig feest is, maar uit respect voor Jezus vier ik het niet.

    2kor 6:14 Komt niet onder een ongelijk juk met ongelovigen. Want wat voor deelgenootschap hebben rechtvaardigheid en wetteloosheid? Of wat heeft licht met duisternis gemeen?  15 Welke overeenstemming bestaat er voorts tussen Christus en Be̱lial (Tammuz)

    Enkel deze tekst zegt toch al genoeg?

     

    "I rest my case"...

    22 uur geleden zei sjako:

    www.wijze-vader.nl dan bijbelstudie en dan Kerstmis. Het wordt daar prima uitgelegd. Ik ga zeker mijn bijdrage niet aanpassen. De waarheid is de waarheid. Ben je er van bewust dat de eerste 350 jaar de kerk niets moest hebben van dit soort feesten. Dit zijn gewoon feiten. Ik wil iedereen waarschuwen Jezus niet te beledigen. Het is niet aanvallend bedoelt. Denk dat je diep in je hart het ook best wel weet dat het eigenlijk niet kan.

    Nogmaals: "I rest my case"...

    7 uur geleden zei antoon:

    Het gaat er niet om hoe wij denken of dat het wel of niet een heel gezellig feest is, want dat is het ook, het gaat erom hoe de God van de bijbel deze dingen beziet, en daar is de schrift wel heel duidelijk in

    Sjako gaf al voorbeelden. God zal niet goedgunstig zijn tegen mensen die oude afgodische overleveringen boven zijn woord stellen.

    And again: "I rest my case"...

    7 uur geleden zei Robert Frans:

    @antoon Volgens mij is ook niemand van de gelovigen hier van mening dat het om onze eigen mening gaat en niet om die van God. Dus die opmerking is al vrij overbodig. En zoals ik ook al uitlegde, stellen wij geen afgodische overleveringen boven zijn Woord, maar kerstenen wij hen en onderwerpen wij hen juist aan Christus, die het Woord is. Alle culturen en gebruiken vinden hun geëigende en juiste plaats in de aanbidding van de ene, ware God. Dat was in het jodendom al zo en dat is in het christendom niet anders.

    Alsof God Zijn eigen feesten niet kon instellen...??? Zie Lev.23...

  16. Kerstmis is weer nakende... Veel christenen weten niet dat de oorsprong hiervan zuiver van de afgoden afkomstig is: Noach>Cham>Cusch>Nimrod x Semiramis ('koningin des hemels'); kind: Tammuz ("onbevlekt" geboren op 25 dec.).

    Nimrod betekend "rebel(s)" en hij stichtte Babylon (Gen.10:8-12), rebelerende tegen JHWH (Gen.11:4). Zijn vrouw Semiramis baarde hem Tammuz... Een verdergaande studie hierover staat op de site www.wijze-vader.nl onder 'bijbelstudie' "kerstmis".

    "Viert" u ook de Paganse afgoderij; de Mitras-verering...??? De vroeg-christelijke kerk deed dit niet n.a.v. de kennis die zij hierover hadden...

  17. 1 uur geleden zei MysticNetherlands:

    Wat bedoel je met 'vermoord'? En als/toen ze minderjarig waren heb je als vader toch gewoon recht op omgang?

    Wellicht herinner jij je de familiedrama's nog...??? Allemaal v-echtscheidingszaken... En nog steeds... Recht op omgang...??? Laat me niet lachen... Waarom denk je dat al die vadergroeperingen actief waren...??? Néderland schendt mensenrechten...!!! Massaal...!!! En verder: Lees de website: www.wijze-vader.nl Mijn kinderen werden ook mij ontnomen toen zij 3½ & 1½ jaar oud waren en zijn sindsdien zwaar, maar dan ook: Z*W*Ä*Ä*R  tegen mij opgestookt. Niet voor niets had ik Jezus gewoon keihard nodig en Hij liet zich vinden...

  18. 11 uur geleden zei MysticNetherlands:

    Heftig verhaal. Wat ik nogal mis is of je inmiddels je vrouw en kinderen weer ziet?

    Het verhaal wordt nog heftiger...: Nee, mijn ex blijft ex en mijn kinderen zijn van jongs af aan dusdanig geïndoctrineerd (naar: 2Cor.4:4) dat zij zelfs in 2009 naamswijziging hebben aangevraagd en verkregen... Toch heb ik hen niet vermoord o.i.d.:

    Jezus geeft de kracht om e.e.a. te dragen (1Cor.10:13) en op mijn website (www.wijze-vader.nl) kan je nog véúl meer lezen wat Hij allemaal gedaan heeft voor mij...

    Kracht naar kruis...

  19. 23 uur geleden zei Thorgrem:

    Overigens zoek je nu alsnog je eigen ego in rode stemmen. Val je daar even door de mand voor onze lieve Heer

    Edit; zie net dat jij ook minimaal eens de groene knop hebt gebruikt. Val je nogmaals door de mand.

    Juist! En naar aanleiding daarvan ben ik gaan nadenken... 'Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald', nietwaar...??? Overigens: heb jij de 3 vraagtekens niet gezien achter mijn vraag over het behálen van rode stemmen...??? Moet ik nu écht gaan uitleggen dat dit dus ironisch bedoeld was...???

  20. 13 minuten geleden zei Thorgrem:

    Het gebruik van de rode en groene knop verteld ons dat er behoefte aan is.

     

    Voor diegenen die hun eigen populariteit  (hun eigen ego) zoeken, zal hier zeer zeker behoefte aan zijn. Gal.1:10 "Want predik ik nu de mensen, of God? Of zoek ik mensen te behagen? Want indien ik nog mensen behaagde, zo ware ik geen dienstknecht van Christus". staat tegenover populariteit... Rode stemmen behalen dus...???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid