Spring naar bijdragen

Aer

Members
 • Aantal bijdragen

  527
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

 1. Upvote
  Aer ontving een reactie van tucker in Wat ga je doen vandaag?   
  Luieren op de bank en straks eten koken
 2. Upvote
  Aer ontving een reactie van tucker in Ik ben vandaag blij met...   
  Het nieuwe forum :D!
 3. Upvote
  Aer reageerde op Dwarrel in Een nieuwe start!   
  Heb net een vlugge selectie gemaakt met de actieve topics van voor de verhuizing. Als er nog iets gemist word waarvan het nuttig is die over te blazen; geef maar een seintje, dan bekijkt de crew het even!
  Als het beter is om een nieuwe start te maken met een topic; dan mag er een nieuwe geopend worden

   
 4. Upvote
  Aer reageerde op Rommel in Een nieuwe start!   
  Ben blij om feedback van jullie te horen, hoor van verschillende kanten dat de nieuwe versie goed bevalt maar ook nog wennen is. Logisch natuurlijk, ook voor ons is het even zoeken maar dat vind zijn draai wel. Denk dat over een maand iedereen alles weer weet te vinden en de oude lay-out is vergeten.
  Wat betreft de oude topics: Jullie hebben gelijk, bij nader inzien zijn we nu de actieve topics aan het verhuizen. Het idee was in de theorie goed bedoeld, in de praktijk pakt het minder goed uit.
 5. Upvote
  Aer reageerde op Rommel in Een nieuwe start!   
  Ik wil jullie allemaal welkom heten op het nieuwe forum! Ik hoop dat dit een nieuwe start is voor de wat hobbelige weg afgelopen tijd. Hiervoor mijn excuses! Zoals jullie wel gemerkt hebben had Credible de laatste tijd last van veel downtime, dit had te maken met de software waar het forum op draaide. Dit was ondertussen sterk verouderd en ik moest soms wat capriolen uithalen om het weer werkend te krijgen. Ook was de software niet meer van deze tijd (bijvoorbeeld Credible op je mobiel bekijken was een no-go) dus het wat tijd voor wat anders!
  Er is de laatste tijd hard gewerkt aan deze nieuwe versie, vooral de laatste week is de ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. Voor de techniek van het forum is er professionele software aangekocht die zich de afgelopen jaren al bewezen heeft. Hierdoor is de techniek achter de website is flink uitgebreid waardoor wij als crew over veel meer tools beschikken dan voorheen. De gehele site is nu ook responsive; op elk formaat scherm kan je nu gebruik maken van Credible. Ook is alles net iets gelikter: de huisstijl is iets opgefrist waardoor het weer helemaal mee kan. Oh trouwens! We zijn overgegaan op https, hierdoor word al het verkeer veilig versleuteld.
  We hebben er ook voor gekozen om een wat duidelijkere structuur in te brengen voor deze nieuwe versie. Hierdoor zijn alle oude topics in het archief terecht gekomen voor als naslagwerk. Wij hopen dat jullie met deze nieuwe structuur uit de voeten kunnen! Mochten er onderwerpen missen dan horen wij dat ook graag als feedback.
  Door de snelle ontwikkeling van de laatste tijd kan het voorkomen dat bepaalde dingen niet kloppen zoals je verwacht. Mochten jullie nog wat rare bugs, schoonheidsfoutjes of rare foutmeldingen tegenkomen dan hoor ik dat graag. Dit kan je hier kwijt en dan word het zo spoedig mogelijk opgepakt als dat nodig is.
  Dat was het voor nu even, mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag! Hoop dat iedereen hier een fijne tijd heeft met elkaar!
   
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid