Spring naar bijdragen

islamuslim

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. islamuslim

    Was Jezus getrouwd

    Ik wil niet offtopic gaan, maar wil toch graag weten waar staat dat Jezus zelf beweerd God te zijn? Onder andere hier: "Ik en de Vader zijn één. (Johannes 10:30)" "Jezus zei tegen hen: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Vóór Abraham geboren was, ben Ik (Johannes 8:58)." Hoi, Ik ben pas verwelkomt en 3 reacties van mij zijn alreeks verwijderd zonder enig reden. Heeft het wel zin om hier een dialoog aan te gaan?
  2. islamuslim

    Was Jezus getrouwd

    zoals nergens ook staat dat Jezus beweerd God te zijn. Staat er trouwens wel. Ik wil niet offtopic gaan, maar wil toch graag weten waar staat dat Jezus zelf beweerd God te zijn?
  3. Hoi Ursa, Bedankt voor de info.
  4. islamuslim

    Was Jezus getrouwd

    Dat Jezus wel of niet getrouwd was staat niet in de bijbel, zoals nergens ook staat dat Jezus beweerd God te zijn. Men hoort slechts, maar onderzoekt de inhoudelijke kant van de Bijbel niet. Heel jammer..
  5. nee, tenminste niet voor zover ik weet. Er wordt (als het goed is) gevierd dat Jezus naar de aarde is gekomen om mensen van hun zonden te verlossen. Jezus wordt uiteraard aanbeden (aangezien Hij God is) maar vieren van kerstfeest is niet echt een bepaalde aanbiddingsvorm ofzo. Maar voor de meeste (niet christelijke) Nederlanders is kerst gewoon een leuk feest dat draait om veel te veel zoet eten, gezelligheid, familiebezoekjes, etc. Vertel ons aub eerst waar in de bijbel staat waar Jezus ons vraagt om hem aan te bidden of waar hij zegd God te zijn? Als zelfs de Paus beweerd dat de geboort
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid