Spring naar bijdragen

hildevdburg

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door hildevdburg geplaatst

 1. hildevdburg

  geloof en eten

  Ben nu het boek Hemelse Voedselbank aan het lezen. Mooi, interessant boek. Echt een aanrader.
 2. hildevdburg

  geloof en eten

  100% bloedvrij kan inderdaad niet volgens mij, maar vlees van de joodse slager is wel degelijk veel meer bloedvrij dan supermarktvlees.
 3. hildevdburg

  geloof en eten

  In de Noachidische geboden staat dat je geen bloed mag eten. Nu verkoopt de supermarkt alleen maar vlees met bloed. Ik zou dan naar de Joodse slager moeten gaan bijvoorbeeld, maar die is hier niet in de buurt. Wat moet ik dan met vlees? Ik eet graag een stukje vlees (niet elke dag, maar wel twee keer per week). Ook moet ik voor mijn ijzergehalte eigenlijk elke week wel een stuk rood vlees eten, maar dan eet ik dus toch bloed. Dat is een van mijn vele dilemma's.
 4. hildevdburg

  geloof en eten

  Hoi, Ik ben me de laatste tijd wat meer aan het verdiepen in eten en wat nou eigenlijk ´regels´ zijn vanuit de bijbel gezien. Met verschillende mensen over gepraat, maar ik kom er nog niet uit. Het lijkt me interessant om in gesprek te komen met anderen die het ook leuk vinden om zich hierin te verdiepen. Wie doet mee?
 5. Born in Africa, nooit van gehoord. Ga ze gelijk opzoeken.
 6. hildevdburg

  Babylief cd

  Voor een doopdienst ben ik gevraagd of ik een lied wil zingen van de cd Babylief. Gemaakt door (oa) Reni en Elisa Krijgsman (ik weet niet of t alleen van hun is of door meer artiesten). Hartstikke mooi lied, maar nergens is bladmuziek te vinden. Heeft iemand dat misschien voor mij?
 7. Ik heb bewust gekozen voor Compassion. Ik wilde een organisatie waarin alle kinderen opgenomen werden, ondanks welk geloof dan ook en waarin de kinderen ook vrij zijn om hun eigen geloof te behouden. Dit doet Compassion wel. Alle kinderen krijgen wel het evangelie te horen, maar dit is ook vrijwillig. Dank je Ursa, het is nog even uitzoeken hoe het forum precies werkt. Is er ergens een plekje waar je je kan voorstellen?
 8. hildevdburg

  Slaapliedjes

  Ik hoorde vandaag van iemand dat er een hele nieuwe moderne versie is van Ik ga slapen, ik ben moe. Kent iemand die ook?
 9. Ik sponsor (sommige financieel/sommige door te schrijven) van Compassion en een meisje van het HLID in Jordanie. Ik vind dit heel waardevol. Mijn Compassionsponsor(schrijf)kinderen komen uit Rwanda (4) en Togo (1). Het jongetje uit Togo wordt eigenlijk gesponsord door de kinderen van de kindernevendienst van onze kerk, maar ik coordineer dat project en heb dus de eer om te mogen schrijven met hem en de tekeningen van onze kinderen mee te sturen. Sponsoren jullie ook een kind op een bepaalde manier? En bij welke organisatie? Het lijkt me leuk om met andere sponsors in conatct te komen.
 10. Datzelfde idee heb ik bij Yoni. Ze gaat me teveel voor de boerderij. Ik heb een beetje het idee dat ze elke willekeurige boer van haar leeftijd wel zou willen.
 11. hildevdburg

  Slaapliedjes

  Ik ben op zoek naar allerlei verschillende christelijke slaapliedjes. Welke kennen jullie? Ik kwam er achter dat ik van "ik ga slapen, ik ben moe" eigenlijk alleen het eerste couplet ken, net als van "hoger dan de blauwe luchten".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid