Spring naar bijdragen

Isavera

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Isavera

    (Christelijke) films

    Wat een grappige combinatie van films dennis Titanic is natuurlijk een echte klassieker. Jesus Christ Superstar vind ik ook een heel mooie film. Ik ben laast naar London geweest en heb daar Jesus Christ Superstar de musical gezien. Was echt heel erg mooi en leuk! Wil graag een mooie poster van een afbeelding uit die film laten drukken. Ik zat net ff te googlen en zag dat je bij print24 goedkoop posters drukken kunt dus ga het nog maar eens even verder uitzoeken. Heb laatst ook Intouchables gezien! Ook inderdaad een super mooie film!
  2. Isavera

    Welke landen heb je bezocht?

    De taal kunnen spreken is inderdaad erg handig Ik ben eind augustus 2 weken naar Canada geweest. Stond al een tijd op mijn lijstje en nu dan eindelijk gedaan! Was helemaal super! Op naar de volgende reis.
  3. De klaagmuur voor vrijgezellen? hmmmm wat moet ik daar nu weer van denken. Mensen hebben uiteraard altijd wat te klagen, maar vind je zelf iemand aantrekkelijk die klaagt? Stoppen met klagen dus!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid