Spring naar bijdragen

hann

Members
  • Aantal bijdragen

    498
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door hann

  1. Nadat ik al weken niet op het forum ben geweest, wip ik hier maar even aan! Wat een drukte sinds ik weer schoolgaand ben :) nu dan vakantie omdat ik al m'n opdrachten al af heb en dan wordt je ziek. Uitzieken in de lounge dan maar en ondertussen jaloers worden op alle vakantieplannen.

    Hann! Welkom terug! Hoe gaatie op het Traject? Weet je al een beetje wat je wil gaan doen? In elk geval beterschap.

    Thanks! Ik heb nog te kiezen tussen twee studies, maar ik vind het allemaal een groot drama dat studiekeuze dus ik ben allang blij dat ik uit van 20 naar 2 opties ben gegaan :) traject is een grote aanrader voor iedereen, ik geniet er echt heel erg en heb het dus ook heel druk waardoor ik hier niet echt present meer ben. Dankjewel voor je beterschap wensen en hoe is het hier? Heb ik nog veel gemist?

  2. Nadat ik al weken niet op het forum ben geweest, wip ik hier maar even aan! Wat een drukte sinds ik weer schoolgaand ben :) nu dan vakantie omdat ik al m'n opdrachten al af heb en dan wordt je ziek. Uitzieken in de lounge dan maar en ondertussen jaloers worden op alle vakantieplannen.

  3. Koffie. het ruikt zo lekker als het vers gezet wordt!

    allereerst maal ik de koffiebonen (Sumatra, kenia, Columbia of zoiets bij de Albert Heijn vandaan) en dan gooi ik, afhankelijk van de hoeveelheid koffie die ik ga zetten, de gemalen koffie in het filter. Als ik 4 water in het apparaat doe, moet ik 1 bakje erin gooien. Dan zet ik het apparaat aan en klop ik ondertussen de verse melk op tot net voor het kookpunt zodat het lekker schuimt. Dan gooi ik de koffie met een scheutje melk in een beker, soms wat cacao erover en genieten maar. :D

  4. poeh hey, ik ben al een poosje niet heel actief geweest op credible, maar wat heb ik het druk! van alles en nog wat te doen en ik kom bijna niet aan mn rust toe :)

    ik moet doordeweeks op zoek naar mezelf en in het weekend werken. Nou, mezelf heb ik nog niet gevonden maar ik kom wel steeds andere dingen van mezelf te weten. Zo heb ik vandaag gehoord dat ik perfectionistisch aangelegd ben, dat is weer eens wat anders dan nonchalant en een sloddervos :D nu maar weer snel verder met alle opdrachten die ik klaar wil hebben voor het weekend zodat ik niet te ver ga achterlopen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid