Spring naar bijdragen

Jammo

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Sportscholen, hardlopen, fietsen, het is inderdaad lastig om gemotiveerd te blijven zonder extra 'leuke' prikkels. Wat jij zegt over het tv kijken tijdens het fietsen is inderdaad een manier om het leuker te maken, net als dat mensen het prettig vinden om naar hun eigen muziek te luisteren tijdens het hardlopen. Nu de smartphone massaal gebruikt wordt ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden om deze leuke prikkels toe te voegen bij het bewegen en sporten, bijvoorbeeld door er spelelementen aan te koppelen!
  2. Bedankt! @Mieke: je bent niet de enige! Op basis van de resultaten die ik tot nu toe heb zal dat zeker een onderdeel worden van de app. @St. Ignatius: haha, daar kan ik helaas nog geen uitspraken over doen! Wel ben ik van mening ben dat dit soort apps gratis moeten zijn, of dat ook gaat gebeuren is nog even afwachten!
  3. Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik jullie hulp nodig! Ik ben aan het kijken hoe smartphone apps bewegen en sporten leuker / uitdagender kunnen maken. Hiervoor heb ik een website gemaakt met daarop een kleine vragenlijst! Je krijgt ook alvast twee ontwerpen te zien. Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de ontwikkeling van een nieuwe app, vul dan mijn vragenlijst in! http://www.jammo.nl Ook ben ik hier erg benieuwd hoe jullie er over denken. Zou jij een app willen gebruiken die bewegen leuker maakt? Bijvoorbeeld: elke week nieuwe doelstellingen, resultaten vergelijken met vrienden etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid