Spring naar bijdragen

Tantastic

Members
  • Aantal bijdragen

    4.389
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Tantastic

  1. Mijn nieuwste trend deze regenachtige zomer zijn in alle kleuren gelakte nageltjes!

    O, en ik denk gezien de hoeveelheid 3D films dat die brilletjes zonder glazen ook een nieuwe trend gaan zetten, ze staan dan ook ongelofelijk sexy!

    vrijgezellenfeest18.jpg

  2. pannenkoeken met shoarma, da's lekker.

    Was laatst met m'n ouders in een pannenkoekenrestaurant en daar heb ik een pannenkoek uit de oven met geitenkaas en honing gegeten, dat was ook verrukkelijk!

    Moet maar eens gaan bedenken wat ik vanavond ga koken..

  3. Vier gewone gaatjes in m'n ene oor & drie in m'n andere.

    Lip piercing in het midden van m'n lip.

    Twee neus piercings achter elkaar in dezelfde neusvleugel.

    Ik vind piercings even als tatoeages vaak mooi mits niet overdone en passend. Van tatoeages vind ik trouwens wel dat ze ergens voor moeten staan en niet loze plaatjes zonder idee of verhaal overal en nergens. Bij piercings heb ik zo iets als je ze niet meer mooi vind trek je ze er uit en dan hou je iets over wat lijkt op een grote meeeter of een grote porie oid, daar kan ik wel mee leven.

  4. Quote:
    Je trekt nogal vreemde conclusies. Waaruit maak jij op dat Carmen alleen geduwd is? Als iemand over mishandeling praat, is dat meer dan alleen een duw. Denk je dat het Carmen zal helpen door de situatie om te draaien?

    wegduwen:

    1) Verdrijven 2) Verdringen 3) Verschoffelen 4) Wegdringen 5) Wegdrukken 6) Wegschuiven

    Perspectief bied mogelijkheden.

    Quote:
    Ik krijg het idee dat je een beetje over de gevoelens van Carmen heenwalst, op deze manier.

    Zie het zoals je het wil zien. Ik weet deels hoe het voelt en ik weet ook hoe het voelt dat te overwinnen. God kan zelfvertrouwen geven, kan, een optie. Sporten kan ook zelfvertrouwen geven.

    Ja, het voelt alsof je handmatig de Berlijnse muur neer moet halen de eerste keer dat je op iemand afstapt om een praatje te maken.

    Maargoed: mondhouden.gif

  5. * Tantastic vind de buik van dit beest wel een beetje saai en hangt een paar mooie vlaggentjes op. Pots hoort ze een soort van gekreun en word ze van haar keukentrappetje op de grond gesmeten! Wat was dat? Wat gebeurde er?

  6. Hey Carmen,

    Ik vraag me af of anderen jou niet mogen of dat jij denkt dat ze jou niet mogen?

    Op het moment dat je je ontzettend onzeker voelt over jezelf (je uiterlijk, je persoonlijkheid, etc.) dan ga je dingen zien die er niet zijn. Andere jongeren worden je vijand want ze willen je kapot maken voor je gevoel. Zelfvertrouwen is een key om vrienden te maken of vrienden maken is een boost voor je zelfvertrouwen. Als je je bekeerd veranderd er iets in jezelf, je aanvaard God, maar veranderd niets aan andere mensen. God kan je een enorme lading zelfvertrouwen geven want samen met hem kan je de wereld aan!

    Ik moet me ook een beetje aansluiten bij Jipke: vrienden maken moet je gewoon doen! Denk niet bij voorbaat dat een ander jou niet gaat mogen of je lelijk gaat vinden maar zie die persoon als iemand waar je misschien een hele leuke tijd mee kan hebben.

    Je zegt dat je niet uit gaat (voor mijn gevoel omdat je het ziet als iets slechts) maar uitgaan kan ook harstikke leuk zijn met een cola in je hand & allerlei mensen om mee te kletsen. In een kroeg zijn mensen bijvoorbeeld erg open voor nieuw contact en zullen ze je sneller aanspreken dan zomaar op straat.

    Wat betreft de jongeren in de kerk: het zijn mensen. Jij mag niet iedereen en niet iedereen mag jou maar dat is prima. Soms word iets geblokkeerd door een vooroordeel die je kunt verbreken maar wat iets langer duurt. Ga gewoon naar de jeugdvereniging en naar activiteiten van de kerk of nog beter: organiseer iets voor de jongeren! Zo maak je op een "zakelijke" manier snel contact en is het een stuk minder eng!

    Bij de kerk van m'n ouders hebben ze bijvoorbeeld een keer een oudere diner georganiseerd met 20 jongeren die voor de 65+ kookten en serveerde en met ze in gesprek gingen, was ontzettend leuk!

    oke, ff terug naar m'n punt. Het is niet zo dat niemand je mag! Ze kennen je alleen niet. Heb vertrouwen in jezelf want God heeft je ontzettend mooi en knap gemaakt (alleen al het ingenieuze van ons lichaam is door God verzonnen) en stap bij de kerk eens zomaar op iemand af die je eigenlijk niet kent!

    En over bedreigd worden 't volgende: De persoon die jou bedreigde voelde zich waarschijnlijk bedriegt door jou en wist daar geen andere raad mee dan jou wegduwen. Misschien ziet hij in jou z'n eigen tekort koomingen bijvoorbeeld of is hij bang z'n vriend kwijt te raken.

    God gunt jou vrienden maar wat hij je nog veel meer gunt is vertrouwen in jezelf als zijn kind.

    xxTan

  7. Ik wilde gaat zeggen, ik heb ook zin om te shoppen. Maar had me laatst al uitgeleefd op de magazijnsale van coolcat. Zaten echt vette jassen tussen die nog maar een 10tje koste! Ben met een mooi lang zwart exemplaar met dubbele rij knopen thuis gekomen & een geruitte jas/vest big-smile.gif

  8. Maar dat is geen potje Caesarion, die kan hooguit aan een potje toebehoren.

    Als gewoon Paultje niets meer zegt dan zeg ik:

    Ik wil graag een om-in-je-broek-te-pissen-youtube-filmpje zien!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid