Spring naar bijdragen

Bert Jan

Members
  • Aantal bijdragen

    130
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Bert Jan

  1. Quote:
    Niet alleen in het Christendom maar ook in de Islam word het bestaan van reuzen weergegeven.

    Wist je dat in ongeveer 80% van alle volksverhalen reuzen voorkomen?

    En dat ze bijvoorbeeld niet alleen skeletten van reuzen hebben gevonden, maar ook vuistbijlen (30 cm) en andere gereedschappen van enorme grote.

    Ook heb ik eens gehoord, dat er eens ergens een woning was opgegraven van reuzen. Hierin werden resten van meubels en tafels gevonden van een reusachtige grote.

    Maar waar ik dit ooit heb gelezen moeten jullie me schuldig bijven. Ik zal er eens meer over zoeken...

    smile.gif

  2. Mijn sceptische kijk is iets minder geworden toen ik even op zoek ging naar een gerelateerde site.

    Ik heb er 1 gevonden waarbij je het nummer kunt horen en de tekst achterste voren.Backwards

    Een tip van mij, bekijk de link alleen als je er zeker van bent, dat je het horen wilt!

    Maar toch blijf ik iets sceptisch.

    Het nummer Stairway to Heaven vond ik erg bijzonder. Je kon goed horen dat de tekst achterste voren ook goed klopte.

    Bij het nummer van Queen, another one bites the dus. Is de tekst achterste voren naar mijn mening wel iets onschuldig. Niet dat ik aan de drugs zit hoor... Het was hier niet goed te horen trouwens.

    Ook het nummer van Britney Spears vond ik erg bijzonder als je het achterste voren afspeelt.

    Bij het nummer van de Beatles hebben ze naar mijn mening eerst de versie achterste voren ingezongen en daarna achterste op de CD gezet.

    Bij Pink Floyd geldt hetzelfde als bij de Beatles. Expres verkeerd om gezet.

  3. Quote:
    Toch is het zo, muziekanten geven het soms zelf toe. satan Geeft ze de de inspiratie zeggen ze.

    Neem dat nummer van Led Zeppelin. Geen toeval lijkt me dat al die regels zo'n verhaal vormen en dat het nog goed te horen is ook.

    Verder werkt het satanisme vaak met omgekeerde dingen. Zoals in satanistische "missen" het onze vader achterse voren wordt gelezen.

    Bedoel je het nummer: Stairway to heaven van Led Zeppelin?

    verbaasd.gif

  4. Quote:
    1 Samuel 17:48-49 48 Toen de Filistijn tot de aanval overging en al nader kwam, David tegemoet, haastte David zich en snelde op de slagorde toe, de Filistijn tegemoet, 49 stak zijn hand in de tas, nam er een steen uit, slingerde die weg en trof de Filistijn tegen zijn voorhoofd, zodat de steen in zijn voorhoofd drong, en hij voorover ter aarde viel.

    Hier is sprake van het voorhoofd.

    Maar waarom moest Goliath hem dan in zijn hyposfyse hebben gekregen?

    Als je grote hersenen beschadigd zijn leef je ook niet meer...

    verbaasd.gif

  5. Quote:
    Als je hierover info wil kan je het beste kijken op "google.nl" en zoeken op "Goliath Hypofyse"

    Maar waarom zouden deze theorieën juist zijn?

    Ik heb even een plaatje gezocht waar de hypofyse zit en daarmee kan je waarschijnlijk zelf wel je conclusie trekken...

    hypo.jpg

    De hypofyse zit midden tussen de schedelbeenderen in (gestippelde arcering), dus vandaar mijn reactie dat David erg hard moest hebben gegooid!

    Waarschijnlijk heeft David, Goliath in de slaap geraakt. Dit is namelijk het dunste stukje bot van de schedel. Ook lijkt me dit juist omdat de helmen van de filistijnen niet over de slaap gingen.

  6. Quote:
    G. zag het waarschijnlijk niet al te goed en kon de steen van D. niet ontwijken; die steen kwam op zijn hypofyse en daar ging G. tegen de grond.

    Nee, volgens mij kan dit niet.

    De hypofyse zorgt namelijk voor je paranormale gaven en zit onder je grote hersenen achter op je hoofd.

    Dat moet Goliath zich hebben omgedraaid en David ongelofelijk hard hebben gegooit.

  7. Er zijn ook skeletten van reuzen gevonden in verschillende delen van de wereld. In Minnesota en op verschillende andere plaatsen zijn beenderen gevonden van reuzen met een lengte van 2,5 tot 3,75 meter. In Brewersville in Indiana werd in 1879 een skelet op gegraven van een reus met een lengte van 3,20 meter in een koperen wapenuitrusting. In 1887 ontdekten een 4-tal goudzoeker in een heuvelachtig terrein bij Spring Valley in Nevada, de overblijfselen van een reus. Onderzoek wees uit dat deze reus 3.65 meter lang moest zijn geweest.

    In 2 Samuël 21:20 staat dat er een reus was die 6 tenen had aan zijn hand en aan zijn voeten. In North-Carolina, bij de Tennesee-rivier, ontdekte men een sarcofaag van een menselijke wezen van 3 meter lang met 6 tenen aan zijn voeten.

    Op veel plekken in Europa zijn beeldjes gevonden vervaardigd van klei. Deze beeldjes, die vrouwen voorstellen, lijken op zwangere vrouwen die een zware vrucht te dragen hebben. Vele figuren tonen een gebogen arm die op de borst rust alsof de vrouw haar pijn of angst voor de geboorte wilde uiten. Deze beeldjes lijken een aanwijzing dat de vrouwen in verwachting zijn van reuzenkinderen.

    In een Ethiopisch geschrift staat in hoofdstuk 100 het volgende:

    “Maar de dochters van Kaïn, aan wie de engelen zich hadden vergrepen werden zwanger, de meeste konden echter niet baren en stierven. Anderen kwamen eruit doordat zij de buik van hun moeder spleten. Bij de navel kwamen zij eruit. Toen zij dan ouder werden en opgroeiden, zie zij werden reuzen. â€

    Volgens een Koptische overlevering zou de piramide van Cheops 300 jaar voor de zondvloed in opdracht van koning Saurid door een ras van reuzen zijn gebouwd. Hij gaf het bevel aan de priesters er de totaliteit van al hun wijsheid in op te bergen. Ook in Arabische geschriften over de piramide van Cheops wordt hetzelfde vermeldt.

    Men weet er geen raad mee omdat reuzen nou eenmaal niet passen in het sprookje dat evolutietheorie heet. En dat wat de Bijbel over hen verteld speelt al helemaal geen rol.

    bron: Oorsprong van de mensheid, geschreven door Bert Jan Wolfs

    Voor dit boek heb ikzelf weer diverse bronnen gebruikt.

  8. Quote:
    Ik begrijp dat je wilt begrijpen wat niemand begrijpt, maar dit voorbeeld gaat (natuurlijk) aan alle kanten mank.

    OK...

    Jij begrijpt mijn voorbeeld misschien niet, maar voor mij is het een goed voorbeeld om de drie-éénheid te verklaren.

    Het is een persoonlijke uitleg.

    smile.gif

  9. Het betreffende stuk van Genesis 6, uit het Boek Henoch: Zegen en Oordeel.

    Quote:
    Hoofdstuk 6

    En het gebeurde dat toen de mensenkinderen talrijk geworden waren, dat er aan hen in die dagen mooie en bevallige dochters geboren werden. En de engelen, de kinderen van de hemel, zagen hen, verlangden naar hen, en zeiden tegen elkaar: ‘kom, laat ons vrouwen kiezen vanuit de mensenkinderen en nageslacht bij hen verwekken’. En Semjeza, die hun leider was, zei tegen hen: ‘Ik ben bang dat gij niet werkelijk met deze daad zult instemmen, en ik alleen de straf voor een grote zonde zal moeten dragen’. En zij allen antwoordden hem en zeiden: ‘laat ons allen met een eed zweren, en ons onder wederzijds toezicht allen aan elkaar binden om dit plan niet te verlaten, maar het uit te voeren’. Toen zwoeren zij gezamenlijk en verbonden zich eraan door er wederzijds op toe te zien. En het waren er allen tezamen een tweehonderd die in de dagen van Jered neerdaalden op de top van de berg Hermon, en zij noemden het de berg Hermon omdat zij gezworen hadden en zich eraan verbonden hadden door er wederzijds op toe te zien. En dit zijn de namen van hun leiders: Semjeza, hun leider, Areklba, Rameël, Kokablel, Tamlel, Ramlel, Danel, Ezekweël, Barekwijal, Azazel, Armaros, Baterel, Ananel, Zakwiël, Samzepeël, Saterel, Turel, Jomjael, Sariël. Dit zijn hun oversten van tien.

    Hoofdstuk 7

    En alle anderen met hen namen zichzelf vrouwen, en ieder koos er een voor zich, en zij begonnen in hen te gaan en zich met hen te verontreinigen, en zij leerden hun tovenarij en banspreuken, en het insnijden van wortels, en maakten hen vertrouwd met kruiden. En zij werden zwanger, en zij baarden grote reuzen, wier grootte drieduizend(?) el was; Dezen verorberden alles wat de mensen voortbrachten. En toen de mensen ze niet langer konden onderhouden, keerden de reuzen zich tegen hen en aten mensen op. En zij begonnen te zondigen tegen vogels, en dieren, en reptielen, en vissen, en eenieder de ander zijn vlees te eten, en het bloed te drinken. Daarna klaagde de aarde de wettelozen aan...

    Hoofdstuk 8

    En Azazel leerde de mensen zwaarden te maken, en messen, en schilden, en borstplaten, en deed hun de metalen van de aarde kennen en de kunst om hen te bewerken, en armbanden en ornamenten, en het gebruik van antimoon, en het vervraaien van de oogleden, en allerlei soorten kostbare gesteenten, en elke kleurvloeistof. En er kwam veel goddeloosheid op, en zij gaven zich over aan verkrachtingen, en zij werden tot dwaling geleid, en werden verdorven in al hun wegen. Semjeza onderwees banspreuken en wortelinsnijdingen, Armaros het opheffen van banspreuken, Barakwijal (onderwees) astrologie, Kokabel de constellaties, Ezekweël de kennis van de wolken, Arakwiël de tekenen van de aarde, Samsiël de tekenen van de zon, en Sariël de baan van de maan. En naarmate de mensen wegkwijnden, schreeuwden zij het uit, en hun roep steeg op ten hemel...

    De zonen van God zijn volgens mij dus de gevallen engelen...

  10. Quote:
    Op maandag 13 september 2004 14:38:49 schreef DetectedDestiny het volgende:

    Ja Bert Jan. Daar heb ik al wel eens van gehoord.

    Het boek (en de website) van die twee Hindoestanen die geloven dat de mens al miljarden jaren oud is bedoel je toch?
    big-smile.gif

    Neem je die serieus?

    Heb je het boek ook gelezen? Forbidden archeology? (erg dit boek trouwen)

    En het waren trouwens geen hidoestanen! Aan hun namen te zien, zijn ze Amerikanen.

    Een link naar de site: http://www.forbiddenarcheology.com/

    Genoeg bewijzen tonen aan dat de mens al een lange tijd op de aarde loopt!

  11. Quote:
    Echt een voorbeeld van een goed gedocumenteerde wetenschappelijke vondst ja..

    Mag ik je eens vragen of je ooit van forbidden archeology hebt gehoord?

    Zoek eens hier meer van op en stel je overgebleven vragen dan nog eens...

    smile.gif

  12. Quote:
    Op zondag 12 september 2004 18:37:37 schreef someone het volgende:

    de post tussen jou en desteny. maar een boek word toch altijd erbij gevoegd als t 100% betrouwbaar is.

    Het antwoord op, waarom het boek er niet meer bij is gevoegd, moet ik je schuldig blijven.

    Ik zal er eens naar zoeken. smile.gif

    Ik denk dat de oorsprong van het boek niet zeker is en dat het niet zeker is of Henoch hem zelf heeft geschreven.

  13. Quote:
    Op zondag 12 september 2004 15:30:40 schreef someone het volgende:

    Is het boek Henoch door Henoch zelf geschreven, of door wie anders. Wat is de reden dat het een appocrief boek is en niet toegevoegd is aan de bijbel?

    Om nog even op deze vraag terug te komen.

    Het boek Henoch is waarschijnlijk door Henoch zelf geschreven.

    Het is een apocrief boek omdat toen de bijbel werd samengesteld het boek nog niet bekend (gevonden) was.

    En wat begrijp je niet?

  14. Quote:
    Op zondag 12 september 2004 15:43:54 schreef DetectedDestiny het volgende:

    Omdat die 'engelen' anders verliefd zouden worden op die vrouwen en gemeenschap met ze zouden willen hebben, zoals ook in het boek van Henoch gebeurt.

    Volgens het boek van Henoch werden de "engelen" niet verliefd op de vrouwen van de mensen, maar kozen bewust voor het kwade!

  15. Ik stel je voor om eens het boek van Henoch te lezen en dan het eerste deel: Zegen en Oordeel.

    Het is een apocrief boek en te vinden op het internet en anders wil ik je hem wel toemailen in een word-document.

    Succes met je zoektocht, en mocht je nog vragen hebben hierover, Stel ze gerust! smile.gif

  16. Quote:
    Op vrijdag 10 september 2004 20:07:11 schreef Gorthaur het volgende:

    @ Bert Jan.

    Stel dat er geen antwoorden op die vragen bestaan:

    Deze vragen halen de evolutie theorie niet onderuit.

    Iets onderuit halen is dat er iets zonder twijfel tegenstrijdig is.

    Waarschijnlijk bestaan er geen antwoorden op deze vragen met als uitgangspunt, de evolutie-theorie.

    En als ik niet eenvoudige vragen kan beantwoorden met deze theorie, wat heb ik er dan aan?

    Eenvoudige vragen noem ik bijvoorbeeld vraag 3, 4 en 5.

    Tevens zijn dit ook de belangrijkste vragen voor een oorsprongstheorie. (vind ik smile.gif )

    En het is mijn bedoeling niet de evolutie-theorie onderuit te halen. Waarom zou ik dat doen?

    Ik wil alleen maar de evolutionisten erover laten nadenken en zelfs tot een bepaalde conclusie laten komen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid