Spring naar bijdragen

Bert Jan

Members
  • Aantal bijdragen

    130
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Bert Jan

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    van_wie_toch@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.christensite.nl

Profile Information

  • Interesse
    religie, theosofie, esoterie, mysterie, pseudo-wetenschappen
  • Beroep
    Student
  1. Quote: Op dinsdag 14 september 2004 21:37:36 schreef Oogje het volgende: Een heleboel waar ik volledig mee eens ben... Volkomen mee eens Oogje..!
  2. Quote: Dit zijn geen toevalligheden meer... Veel plezier met je complottheorieën Voorwaarts... Quote: http://www.freemasonrywatch.org En waarom zou ik mijn mening baseren door 1 willekeurige internetsite? Geloof jij ook alles wat ze in krant zetten soms?
  3. Mijn sceptische kijk is iets minder geworden toen ik even op zoek ging naar een gerelateerde site. Ik heb er 1 gevonden waarbij je het nummer kunt horen en de tekst achterste voren.Backwards Een tip van mij, bekijk de link alleen als je er zeker van bent, dat je het horen wilt! Maar toch blijf ik iets sceptisch. Het nummer Stairway to Heaven vond ik erg bijzonder. Je kon goed horen dat de tekst achterste voren ook goed klopte. Bij het nummer van Queen, another one bites the dus. Is de tekst achterste voren naar mijn mening wel iets onschuldig. Niet dat ik aan de drugs zit hoor... He
  4. Quote: Toch is het zo, muziekanten geven het soms zelf toe. satan Geeft ze de de inspiratie zeggen ze. Neem dat nummer van Led Zeppelin. Geen toeval lijkt me dat al die regels zo'n verhaal vormen en dat het nog goed te horen is ook. Verder werkt het satanisme vaak met omgekeerde dingen. Zoals in satanistische "missen" het onze vader achterse voren wordt gelezen. Bedoel je het nummer: Stairway to heaven van Led Zeppelin?
  5. Dat er teksten achterste voren in zouden zitten vind ik erg knap namelijk. Bedenk maar eens een goedlopende engelse zin en probeer daar teven een satanistische boodschap in te verwerken als je hem achterste voren afspeeld.. Lijkt me erg knap en ik denk onmogelijk!
  6. Eens is op een site van mij een artikel geschreven over illuminantie en de vrijmetselarij. Ik denk dat het wel een zinnige bijdrage is aan deze discussie. Hoe zit het nou met de Illuminati en de Vrijmetselaars? Hoe zit het nou met de Illuminati en de Vrijmetselaars? (printvriendelijke versie)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid