Spring naar bijdragen

xounstaer

Members
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door xounstaer

  1. ik vroeg me af van ik heb de cijfers an het alphabet en wa tekeningetjes,

    tot woorden zou ik beginen met allles en iedereen ralateert associeert on/of verbind.

    ik heb er wel zog zon 90

    leuk toch

    d geoof hoop en vertrouwen zij daar rely trust faith hioe.

    heb je een ezelsbruggetje?


    Samengevoegd:

    een lijntje met topjes up and down and what?

  2. Ik bedoel zeg maar dat via 1 mens of meerderre met zelfgerechtigdheid beslissingen genomen kunnen worden om actie te ondernemen in de vorm van bijv. iets te ontbinden. of gewoon iets nieuws te binden dat kan natuurlijk ook. maar ook anderre beslissingen kunnen natuurlijk voortstromen uit zelfgerechtigdheid.

    Ik denk dat mischien het automatisch kan gaan of gewoon gebeuren kan en dat er niet per see stil hoeft te worden gestaan bij het woord "zelfgerechtigdheid" hoewel het daar wel vanuit wordt gedaan als er iets word ondernomen.

    laat ik een voorbeeldje geven: beslssen dat de dag des oordeels niet doorgaat of juist laten beginnen. ja ik weet t verder ook niet precies maar binnen religie en geloof kunnen toch vanuit zelfrecht door 1 of meerdere mensen dingen verandert worden of worden besloten?

    gewoon in het algemeen bedoel ik dus meer, maar wat uiteindelijk door gerechtigheid allemaal mogelijk is door de mens en zijn wil vroeg ik ma af?

    Begrijp je me nu iets beter?

  3. van mij; eminem, 2pac, michael jackson, briney spears, madonna.

    verder vind ik alle muziek die erg populair is wel mooi en natuurlijk kwaliteitsmuziek.

    ik ga ff wat nummers in dat youtube topic luisterren

    maar wat is jouw favorite artiest of muziek?


    Samengevoegd:

    ik luister nu "Akon"

    wat vind je daarvan?


    Samengevoegd:

    met convinct...


    Samengevoegd:

    nou ja ik bedoelde ik zit op gesloten en was dat ook wel eens tegen mijn wil , en kan daardoor wel relateren en zo met de muziek..

    zelf ken ik geen kwaad woor hoor ja alt moet wel maar neee


    Samengevoegd:

    only if i see opportunity


    Samengevoegd:

    en als het in mijn eigen gedraging is.


    Samengevoegd:

    Het beste vind ik de phrase "keep on calling".

  4. He het grote licht is in mijn kamer echt berboden hoor.

    Ik iig voor de sfeer en een beetje lich om te tyoen en verder houdt ik van vuur?

    en jij wanneeer en waarom of hoe brandt je kaarsjes?

    Ow hey ja ik heb ook een keer echt gek gedaan met kaarsjes maar ik wil eerst een reactie.

  5. Quote:

    [...]

    Dat kan, maar gezien de inhoud kan ik me voorstellen dat je het liever op een afgeschermd deel van het forum wilt hebben staan.

    Ik zal het naar PP verzetten, daar is het misschien beter op zijn plaats.

    Admod note:
    verplaatst van GL > PP

    nou ik wou zeggen dat waar het stond al verborgen was voor anderren non registered guests.

    en ik zelf niet echt een probleem heb met wat ik heb beleefd. maar dat het neerkomt in de omgang met anderren.. hierzo bijv..

    verders zou ik me er blij om moeten voelen of zo.


    Samengevoegd:

    smile.gif


    Samengevoegd:

    En mag dit topic verplaats worden naar de topic voor introducties om misverstanden te voorkomen?


    Samengevoegd:

    het portaal bedoel ik


    Samengevoegd:

    Quote:

    Zo, wat een verhaal zeg!

    Ik zou zeggen, welkom terug op het forum! Ik hoop dat je er veel dingen kunt vinden waar je echt wat aan hebt!

    :)

    Dankjewel jeast.

  6. kind hebt vermoord?

    klopt heu dat jezus zich hield aan de wetten van het land waar die was? en verder voeg ik toe dat zo lang het bij een vrouw in otwikeling is het van haar is en natuurlijk niet na het ount waarop ze pijn of zo kunnen voelen...

    of dat eventueel weggelaten.

    ------------

    ik kan hier een vrouw die abortus heeft gepkeegd en daar om moet huilen en erger. dus boven de lijn vind ik best belangrijk en verder heb ik alleen de OP en zo gelezen.

    verder zou k zeggen dat ik mij basseeer op de wetten van dit land..

    en zo lang die niet overtreden worden kun je well ()*&_*& maar dan moet je de wetten veranderren waardoor iedereen gestuurd wordt als het ff goed uikomt met, als dupe


    Samengevoegd:

    22 weken dat is fijv en een halve maand, dus dat klopt wel.

    nou ik zag van weet iiig dat alles zo zn oorzaak kan hebben wegens wat dan ook uiteindelijk en in jet begin

  7. (ik plak hier wat ik net in een word document heb getypt, mijn motivatie om wat hieronder getypt staat te vertellen is om duidelijkheid te verschaffen om hoe ik denk en waardoor ik mogelijk heel anderre opvattingen kan hebben, maar dat hoeft niet per see)

    Introductie/kennisgeving

    Even denken hoor.., ik kan wel mijn hele levensverhaal tot nu toe vertelen maar mischien is het beter om alleen te vertellen wat misschien handig is om te weten van mij. Ik had al drie word documenten geopend om iets te vertellen over mijn geloof en welke dillama’s dat mogelijk met zich mee zou kunnen nemen in mijn deelname op dit forum. Ik zal gewoon ff zeggen waar het op staat en de plank raak slaan...

    Eerst zou ik graag willen vertellen dat ik groenlicht heb gekregen om op mijzelf te gaan wonen bij de woningbouw in Zundert(gewoon een dorp) met ondersteuening vanuit de psychiatry waar ik op dit moment nog op een gesloten langdurig verblijf afdeling ben. Zou daar wel graar bij meedelen dat ik hier iet op mijn plek zit, in de woorden van mijn psycholoog. Ik zit hier nu weer 3 a 4 maanden op de gesloten nadat ik op de open afdeling aan de harddrugs verslingerd was geraakt na 4 jaar clean te zijn geweest. Dat leidde er bij mij toe dat ik vroeg om de interventie; terug naar gesloten te gaan zodat ik van de hard drugs af zou blijven, en dat is gelukt..

    Ik verblijf nu in Etten-Leur sinds 2 jaar afgelopen december. 3 maanden nadat ik hier was vroeg de commisie die huisjes op het terrein hier toewijzen wat ik in hemelsnaam op de gesloten afdeling deed en kreeg direct goedkeuring om op een huisje op het terrein te gaan wonen. Mooie beloftes werden gedaan. Maar uiteindelijk kreeg ik een plak aangeboden tussen mensen die aan de hard drugs, soft drug en het bier zatendag in dag uit en heb dat afgewezen met een berg van gevolgen nadien. Ik heb toen voor het eerst echt de negatieve kanten(symptomen) gezien die horen bij mij’ (‘paranoide schizofrenie).

    Al bij al zijn die negatieve klachten nu weer zo goed als weg en sinds het diepste punt van zo’n anderhalf jaar geleden waarbij ik door vijf man doodgeslagen dreigde te worden(iemand van de bewaking hier moest mijn hoofd beschermen terwijl ik op de grond lag). Zo kom ik gelijk aan bij het dillema waar ik een beetje of een beetje veel mee zit tot nu toe als het gaat om mijn deelname hier.

    De woordenwisseling met die mensen die een feestje hadden bij de tennisbaan ging als volgt. “ja de zon en een ster, en nou nog normaal doen aubâ€. Maar ja wisten zei veel wat ik bedoelde(missien wel). Ik had het over mijn verhaal/thema/psychose die ik voor de rest van mijn leven trots bij mij hoop te (zal) dragen op een goede manier.

    (heb wel te horen gekregen dat ik al vanaf geboorte psychotisch was, wat alle puzzelstukjes perfect doet passen) mijn psychose/verhaal/thema kwam tot duidelijke uiting in 2004 toe ik 19 jaar was. Ik had in het leger nog een pastoor gesproken die vond dat ondanks mijn thuissituatie van vroeger ik het nog goed deed. Maar toen ik zand mee moest nemen tijdens de eindoefening ben ik uit het leger gegaan(ik zou de eindoefening wel hebben gehaald hoor...) toen ben ik de tentenbouw ingegaan en was ik een’ tentenconstructeur’ in die tijd deed ik veel blowen en cocaine gebruiken en veel alcohol drinken. Maar daarnaast deed ik ook zo’n tien keer de openbaringen lezen. Mijn zoektocht was begonnen.

    Ik wou een lichtje schijnen op de waarheid en de geschiedenis opnemen met god omdat ik duizenden tranen had getuit om jezus kruisiging en het er zwaar mee oneens was. Zo begon mijn tocht’.

    Nu 7 jaar later heb ik bij mij een heleboel ervaringen waaronder; het gapen naar een ster drie nachten lang waar ik een hele theorie bij heb en had(iets over een berg met drie wijzen...) ik was toendertijd uit huis gezet omdat ik geen werk had en ik tot last was denk ik, ik was toen al psychotisch/zoekende. Ik ben uiteindelijk bij mijn oma beland waar ik naar mijn zeggen het eerste deel van mijn zoektocht meemaakte/beleefde. Mijn oma leed aan leukemie toen en ik heb bij haar gewoond tot dat ze op sterfbad belande ongeveer. Vlak daarvoor ben ik samen met mijn oma naar de psychiatrie in breda gegaan(waar ik al eerder 1 a 2 nachtjes was geweest en half jaar eerder) mijn floride psychose(het eerste deel) was toen gebeurt en ik heb me op laten nemen met depresieve klachten. Een poos later overleed mijn oma. Mij staat nog goed bij dat ze in haar sterfbed zei ik wil bij god zijn of naar god toe, en toen zei ik ik ben al bij god hier op aarde. Waar ik naderhand nog vaak over heb nagedacht en me dwars heeft gezeten.

    (zo dit is al een behoorlijke lap text)

    Al bij al en tussendoor een heleboel tijd verstreken totdat ik op advies van mijn biologische vader, maar wel zelf stopte met mijn medicatie. Als ik dat niet had gedaan zou ik waarschijnlijk nooit mijn contactmoment hebben gehad met onze zon(ik leg mij bloot hier) ik keek in extase naar de zon terwijl ik op de stoep stond. Zo’n 5 seconden en zag lava of gas vloeien/stromen/lopen. Ik was zo verbaasd dat ik direct toen ik terug kwam bij de instelling in breda naar de gesloten afdeling ben gegaan. Ik dacht dat ik iets verbodens had meegemaakt en het vooral niet moest vertellen. Ow ja wel handig om er bij te vertellen ik zat erg in egyptische sfeer en dacht de oeroude slang te hebben gezien op dat moment..)

    In die tijd en vanaf toen hebben veel mensen die ook opgenomen waren of werden hun geloof geuit in mij naar mij...

    Ik heb toen een aantal jaar op de open afdeling gezeten en daarna ben ik naar de gesloten afdeling toegegaan ivm blowen en psychose. Maar zelf denk ik dat ik gewoon een beetje tot lasst was of dat ze geen raad wisten met mij. Het laatste anderhalf jaar voordat ik naar de langdurige verblijfsinstelling hier ging leefde ik letterlijk en figuurlijk alleen maar op papier(schrijven) tot het dwangmatige toe. Ik zat behoorlijk diep in het geloof en dacht wereldleider te zijn of zo iets(messias). Enkelt op papier. Nu schijf ik nauwelijks nog op het A6je (twee x dubbelgevouwen A4) in mijn achterbroekzak, maar ik zal als het aan mij ligt en zoals ik er nu over denk voor de rest van mijn leven pen en papier op zak hebben.

    (dus ik heb nu verteld over de ster en en , en over de zon en en)

    Toen ik hier in etten leur aankwam werd ik door velen aangesproken in de woorden ik weet wel wie jij bent en we hebben je niet nodig, terwijl ik best wist dat ik gewoon stein de moor was(ik zei altijd: nog tien keer erger dan jezus) ik ben toen de getuigennis van matheus gaan lezen onder het motto dat ik het levensecht tot het laaste loodje wou meemaken of begrijpen, met alle gevolgen van dien.

    Uiteindelijk zat ik in de separeer(die nu overigens gesloten is) de brieven van paulus te lezen. Opzich best ironisch.. ook ontving ik wekelijkse mailtjes over hoe om te gaan met paranoide of agrefobie.

    Heb heel wat meegemaakt hier in etten leur. Ook samen met de hangjeugd en zo en zo.

    Wat ik moet zeggen is dat ik vanaf die separatie met de nasleep ervan en de gevolgen die daarbij hoorde, dus na alle allende uiteindelijk een stijgende lijn te pakken heb gekregen en het telkens maar beter ging op veel punten en nog steeds..

    Zoals je hebt gelezen is het mij allemaal goed bijgebleven en ook geloof ik er zelf nog steeds in alleen laat ik het niet altijd meer op de voorgrond staan, ik heb er keuze in zeg maar.

    Dus de ster en de zon en alles daaromheen en toen door het kruisigingsverhaal psychisch me te maken weer terug tot de realiteit en orde. Waar ik nu ben.

    Ik las ook in een post oop het forum van we zullen het nooit weten(of die terug was of is gekomen) toen ik in breda was zei ik altijd anoniem’en persoonlijk’ hier in etten leur zei ik als laats van ik weet wat ik weet en daarmee.. en miss zal niemand het ooit weten...

    Nu volgens de theologie heeft elk mens het recht te geloven wat die maar wilt, dat is geheel vrij. Daar bovenop is de weg of het kronkelpad wat ik heb afgelegd en alles wat ik heb gezien’ ervaren en beleefd niet terug te draaien, sterker nog de laatste tijden krijg ik dingen terug op mijn bord’ die ik in mijn psychose verkondigde met het feit dat het wel bleek en blijkt te kloppen. zelf kan ik dit makkelijk verklaren doordat of door de wijze dat mijn psychose veelal om de bijbel draaide en jezus en mozes en zo en daar zit geen leugen in, dus.....

    Verder wou ik nog even xtra zeggen dat ik opnames heb gezien met nieuwe apparatuur van nasa van de zon(was ook in het nieuws) en op internet heb gezocht 5 jaar later. En dat is exact hetzelfde als wat ik met het blote oog zag, nou ja exact niet... want wat ik zag was verfijnder.

    Ik zou ook nog wel wat over mijn leven voordat ik op zoek ging en zo kunnen vertellen, maar ik denk dat dat minder van belang is.

    Mijn doel waarom ik dit alles hier vertel nadat ik 2 x ben verbannen wegens foutief gedrag en weer terug mocht komen is dat ik hoop een beetje duidelijkheid te geven in dat ik zeer anderre opvatingen kan hebben als het aankomt op onderwerpen omtren het christendom.

    Verder ben ik dus duidelijk ‘protestants christen’ zoals het officieel heet en ben i net als paulus en johannes van mening dat er maar een geloof werkelijkheid en waarheid is, ten minste 1 algemene.

    Het laaste wat ik wil zeggen is dat als jezus het vleesgeworden woord toen was. Waar is dan het(nieuwe testament) vleesgewordennen nu? (zeg ik allen om je te laten denken ik heb natuurlijk al mijn antwoord)

    Ik hoop dat ik mijn situatie zo een beetje heb verduidelijkt en hoop op begrip, ik zit niet te wachten op een mening omtrent wat ik heb meegemaakt ik wou het alleen vertellen zodat je snapt hoe ik’denk. Ook als het gaat om onderwerpen zoals bijv dopen of wat dan ook.

    Ik heb zo mijn eigen opvattingen en geloof maar geloven doe ik zeker, alleen op mijn wijze wat betreft de terugkomst van jezus of elia of of ik.

    Ik hoop dat ik niks verkeerds heb gezegd en dat als je alles hebt gelezen niet denkt dat ik achterlijk ben of zo(zal mn paranoide wel zijn)

    ik word nou toich niet verbannen he ;)


    Samengevoegd:

    ow ja ik wou zeggen als iemand tips of advies heeft hoe er mee om te gaan en zo hoor ikhet echt graag


    Samengevoegd:

    dit onderwerp mag denoods ook wel verplaats worden naar introducties hoor??

  8. Over een oordeel weet ik verder niks

    btw thx for de topictitel

    mag ik een anderre vraag stellen? (denk van wel)

    Zou het hele jezus gebeuren niet gelogen zijn als die niet terug zou komen zoals vermeld staat?

    En daarnaast wie denk je dat jezus zn rolemodel was. of in wie hij gelooofde? (i could cry about ir)

    verderre uitleg in wie hij geloofde dat boeken zoals jona en job bijv. ter toepassing zouden zijn?

  9. Je weg kiezen en daarvan bewust zijn binnen al het mogelijke in het leven

    Een weg nemen en je tijdens die weg bewust worden doot te ondervinden, dat kan. Ook religiues gezien.

    Ik wou weer een anderre weg maar ik wou eigenlijk miss eerder liever een open vraag stellen.

    Wanneer ben jij je bewust geworden van god/derg,

    en enige verderre bewustwording(of dat nu door keus is of niet)noe? waarin? en op welk manier?

    Dat waarin' wou ik zeggen houdt het maar op of emotie of god of iets moois als het niet onder de duidelijke 3 valt of als anderren dat zouden stellen...

  10. Ik zal mijn best doen goede of mij vrucht of mijn brood te dragen.

    verder denk ik dat keuzes van een geelijke verkering met iets of een onderwerp oftewel god venzelfsprekend is. Hoewel je hier natuurlijk wel erg bewust mee om kan gaan. door bijv. onder te dompellen in water. of derg. (wat voor toendertijd miss wel als vorm van evolutie kan worden gezien. in de geest)

    ok anders

    Wat houdt een doop van een christen/gelovige in?

    Ik heb zelf ff nagedacht en dacht ja dat heb ik al lang en langer. Vervuld van en de heilige geest in me hebben. zo rein als die is of kan zijn.

    sry ik vind t nutteloos om verder op in te gaan en vindt ervaringen en beleveingen in wat voor vorm dan ook nuttiger dan te dopen voor iets wat al is. Ik wou wel een onderwerpje opennen over bewustzijn of wording...

  11. De geest em dan die van god en jezus? die van waarheid werkelijkheid het lich leven en de weg?

    hoe lang moet dat in hemels naam wel niet duren..?

    ook wou ik er graag op wijzen dat men wordt geboren vanuit god de maker en daaarmee erfdeel hebben in zijn ziel.(hoe dan ook verder gezien in de realiteit)

    Maar vanaf geboorte erfdeel in de geest van god

    Wist je ook dat geest en materie samengaan?

    en dat naast je efdeel je je ervaringen in je leven hebt, zoals te praten.(liefst objectief)

    ik heb allen de OP gelezen en het laatste bericht en reageer.

    wat valt er dan verder nog te dopen of aan "helige"geest in je te hebben als het niet al heilig is.(god ik ben toch niet katholiek he?)

    Wat betreft met vuur dopen, dan mag je mij wel naar mn ervaringen vragen..

    Ik zou antwoorden als een razend snel uit de hand lopend brandje.

    Ik geloof in god jezus de heilige geest en ook de heren.Deed ik eerst niet zo..

    maar eerlijk gezegd heb ik geen keus dan te zeggen wat let je te geloven dat vuur de bron van licht is in menigens opzicht vlgns mij of zou toch moeten volgens de waarheid en verder is energie ook wel te meten of wat het ook is. daarbij zeggend er van uit gaand dat god nooit liegt.

    he uhh ik laat t hier bij ik weet niet of ik zin heb om te dopen met vuur, wel zou ik graag meedoen hier en mijn steentje bijdragen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid