Spring naar bijdragen

Floes

Members
  • Aantal bijdragen

    1.479
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Floes

  1. Robert, als mijn kind later zodanig drinkt en "bijt" dat ik enorm veel pijn moet ondergaan en ik daardoor littekens krijg, kan mijn vent toch echt op zijn kop gaan staan ;) Evenveel te zeggen in de mate van het mogelijke en menselijke ok, maar geen enkele liefhebbende partner zal willen dat zijn vrouw zulke pijn ondergaat for the sake of borstvoeding. En anders is het een lul.

  2. Hier een vrouw, mèt borsten.

    Borstvoeding geven heeft mijn voorkeur. Maar het is lang niet altijd "fijn". Zoek maar eens op hoe pijnlijk het kan zijn, of zelfs hoe vaak het voorkomt dat een baby zo veel nodig heeft dat er gewoon te weinig melkproductie is. Een vrouw gaat zelden of nooit borstvoeding weigeren te geven vanwege een ondoordachte reden. Het is nu eenmaal zo dat het ideaalplaatje vaak gewoon niet houdbaar is.

    En iedereen moet daar een vrije keuze in hebben. En het mag zeker niet zo zijn dat een man mag bepalen hoe de vrouw haar borsten wel of niet moet/mag/zal gebruiken.

  3. Ja, voor wie het niet via FB kon zien: mijn vriend heeft gisteren tijdens onze luchtballonvaart bij zonsopgang de question gepopt en na mijn onhandige kip-zonder-kop-"oh nee!"-reactie heb ik "ja" gezegd :D

    Omdat we de periode mei-juni wel zien zitten voor een feest, gaat het waarschijnlijk 2016 worden. Anders wordt het nog erg veel geregel op korte tijd, en dat komt nu niet heel goed uit. (Zeker niet nu ik vandaag aan een minimum 3 maand lange AB-kuur ben begonnen voor lyme...)

    Wellicht zijn jullie welkom op onze dienst, maar dan gaat het wel een eindje rijden zijn ;)

  4. Ik zie eigenlijk alleen maar één persoon felle reacties geven in verschillende topics en dat ben jij. En zoals iemand anders zei, stel je je niet eens op een beleefde manier voor. Als je ervoor kiest om op zo'n manier hier binnen te vallen, kan je tegenstand verwachten.

    Oh, en een schijtende baby is niet hetzelfde als een hongerige baby. Die vergelijking raakt kant noch wal.

    En een schijtende baby heeft al gegeten... Ofwel een darmprobleem.

  5. Een schreeuwende baby houdt geen rekening met de medemens, die heeft gewoon honger. En ik heb werkelijk nog nooit iemand zien doen alsof ze borstvoeding geeft, hoe moet ik me dat voorstellen? Bizar dat dat voor jou blijkbaar vaak voorkomt.

    En hoe zoek je iemand in de buurt die er aanstoot aan neemt? Dan weet ik dat ook weer voor in de toekomst...

  6. Ik herken het wel een beetje, al voel ik me momenteel niet eenzaam. Ik heb enorm veel kennissen, maar heel erg weinig echte vrienden, bijna geen zelfs. Ik mis het nu niet, omdat ik me erg veel richt op mijn vriend en mijn dieren. Naast evangelisch christen (wat hier in mijn buurt al een zeldzaamheid is, zowel het christen zijn op zich als het evangelisch christen zijn) ben ik ook nog eens een echte HSP'er, waardoor ik soms echt totaal niet "klik" met bepaalde karakters. Vooral op mijn werk merk ik dat. Maar goed, ik ben collegiaal/vriendelijk genoeg, maar in de andere richting werkt het blijkbaar niet altijd zo :+ Ik heb heel snel door hoe mensen naar mij toe staan, wat ook zorgt dat ik die mensen dan absoluut niet ga opzoeken tenzij noodzakelijk. Zo komt het dus dat ik met weinig mensen een dieper contact heb, maar dat die voor mij wel erg belangrijk zijn.

  7. Ik denk dat Wietse een beetje gelijk heeft. De discussies zijn voor mij persoonlijk soms veel te ingewikkeld en dat belet mij om te reageren. Als er dan ook nog eens idd vet, cursief en onderlijnd getypt wordt, doe ik geen moeite om het gekribbel te ontcijferen. Daarbij ligt de materie vaak erg gevoelig en wordt je bij de nek gepakt als je je woorden net wat te weinig gewikt en gewogen hebt voor anderen, in tegenstelling tot andere fora waarbij men toch vaak iets meer een "fuck it"-mentaliteit heeft...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid