Spring naar bijdragen

Melizzy

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Melizzy

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    Op verzoek

Profile Information

  • Interesse
    Lezen, schrijven, dieren, psyche
  • Beroep
    Geen
  1. Ik ga binnenkort voor het eerst naar C3 (Christian City Church) in Arnhem.. Ben benieuwd
  2. Melizzy

    Piercings

    AOP breidt geloof ik regelmatig hun assortiment uit? Ik bestel daar ook bijna altijd mijn piercing spul, dus ook plugs en tunnels.
  3. Melizzy

    Piercings

    Hahaha
  4. Melizzy

    Piercings

    @ Annzie: Haha, dank je (ben er nog niet helemaal achter hoe alles werkt) @ Minifan: Had ik ook als ik ze net nieuw had, dat ik er extreem veel aan zat, maar het went. (al vind ik het nog steeds leuk met me piercings te spelen af en toe ) Foto komt vast nog wel een keer.. maar dit is me eerste avond hier, dus dat vind ik een beetje vroeg om een foto te plaatsen.
  5. Melizzy

    Wat wil je hebben?

    Ik zou een djembe willen, een drumstel, een nieuwe telefoon (ben, niet zo slim, mijn oude kwijt geraakt), een wat fijner inkomen en mijn rijbewijs..
  6. Melizzy

    Piercings

    Ja, maar er zijn meer dingen die worden geassocieerd met emo Betekent niet dat iemand emo ís.. (Haha, voelde me ook niet aangevallen of beledigd oid, maar wilde er wel even op in gaan )
  7. Melizzy

    Piercings

    Oh heerlijk, wat een vooroordelen Nee, ik luister eigenlijk maar zelden metal Als ik hier metal opzet, krijg ik gelijk rare blikken van mij zusje. (Hetzelfde geldt voor opwekkingsliederen) En ik heb meestal geen zin om mijn kopteelefoon te pakken (A) Maar ik vind het wel fijne muziek om te luisteren vaak. Eng? Ik ben helemaal niet eng.. Iemand met roze haar kán niet eng zijn Krijg ik nu al het stempeltje emo? Hm.. meestal is daar meer voor nodig
  8. Melizzy

    Piercings

    Ok, komtie; Ik heb een wenkbrauwpiercing, een snakebite (2 staafjes door mijn onderlip, 1 links, 1 rechts), een industrial (een staaf in me oor, google maar als je er een beeld bij wil) en allebei m'n oren gestreched tot 10 mm (waar ik plugs in draag, omdat ik tunnels niet zo fijn vind)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid