Spring naar bijdragen

JavierSosa

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door JavierSosa

  1. Op woensdag 27 januari 2010 11:33:11 schreef Ramòntezuma het volgende:

    [...]

    Exact! Je moet het probleem dan ook bij de wortels aanpakken. Stel dus een regel op dat het dragen van gelaatsbedekkened kledij verbiedt. Einde gezeur. Jammer voor de modeontwerper.

    Ik denk dat je hier een erg goed punt hebt. Geplaatsbedekkende kledij verbieden, niet alleen boerka's. Op zich gebeurt dit in Nederland ook wel. Ga maar eens naar een voetbalstadion met een capuchon en een sjaal om, en probeer dan maar eens binnen te komen. Zou iemand met een boerka er wel binnen komen?

  2. Iedereen heeft het vast wel gehoord, de boerka's en niqaabs zijn weer volop in het nieuws deze week. In Frankrijk lijkt het er naar te komen dat de gelaatsbedekkende kledij verboden wordt in overheidsgebouwen, ziekenhuizen en het openbaar vervoer.

    \"1.900 van de 5 à 6 miljoen Franse moslims dragen gezichtssluiers.\"

    Nu ben ik wel benieuwd naar de mening van de mensen hier op credible.

  3. Ik zit ook op twitter(javiers0sa), vind het op zich wel grappig. Alleen heb ik geen vrienden die het ook doen, wat het een stuk minder leuk maakt. Dus gebruik ik het vooral voor nieuwsfeeds.

  4. Compleet mee eens dat Vermeer wat meer keep-uurtjes moet krijgen ergens, ik zie wel potentie in hem als tweede keeper. Ik ben geen fan van Stekelenburg, maar ik zou zo ook niet weten wie zijn plek in zou kunnen nemen.

  5. Hallo,

    Ook ik ben nieuw op dit forum! Ik ben Javier en ik woon momenteel in Rotterdam. Ik ben geboren in Guatemala, en op jonge leeftijd geadopteerd en naar Nederland gekomen. Ik ben hier opgegroeid met christelijke ouders en mijn geloof is mij erg dierbaar.

    Verder voetbal ik graag, en ben hier ook veel mee bezig. Nog meer over mij weten? Vraag het! Ik hoop hier veel te kunnen spreken met leuke mensen!

    Groetjes,

    Javier

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid