Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Dag leuke mensen, 

Ik ben gelovig en ik produceer tevens veel muziek (bijna 24/7), daarnaast ben ik ook DJ. Ineens kreeg ik het op mijn hart om een track van Robin Mark - Days of Elijah te gaan Remixen. Ik wist niet zo goed, waarom ik het dacht; maar het bleef maar in hoofd spelen.. Die specifieke track van Days of Elijah (Opwekking 570 / Dit is de tijd van Elia). Ik dacht; deze track kan ik in een modern jasje gieten. Een eigen remix op bouwen. Weet je wat nou zo bijzonder is? Mijn vader en moeder zijn ook gelovig (met mijn vader heb ik heel veel mooie gesprekken) - en ik zei tegen hem; "Hoe is nou toch mogelijk, dat ik nou nèt die ene track zo op mijn hart voel branden (dit is de tijd van Elia)?" Waarop, mijn vader vol vertrouwen zegt; "Snap je dat niet? Dat is wel duidelijk... We leven nou namelijk in "de tijd en dagen van Elia..." ... Ik was sprakeloos... God is groot... Amen. 

Als jullie mijn Remix willen luisteren, ik heb hem bij deze op het internet gezet (Youtube link). Check out wat jullie ervan vinden... Subscribe op mijn Channel als je meer van dit soort geluiden wilt horen en als je eventueel dit ook een gaaf idee vond.. (om deze mooie track te Remixen). Fijne dag jullie allemaal! :-) 
 

 

bewerkt door Because_of_Jesus_wearefree
Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid