Spring naar bijdragen

EU zomerkamp-filmproject 13-17jr in Amsterdam 27-7 t/m 4-8


Aanbevolen berichten

UITNODIGING EUROPEES ZOMERKAMP-FILMPROJECT IN AMSTERDAM

“MAKE A CHANGE†deelnemers 13-17 jaar

Nog geen vakantieplannen? Geef je dan op voor het Europese Make a Change Zomerkamp-project in Amsterdam! Er is nog ruimte voor jonge deelnemers tussen de 13 en 17 jaar om deel te nemen aan de Europese Jongerenuitwisseling met Nederland, Slowakije, Polen, Roemenië en Spanje.

Stichting WOW Go Amsterdam voert educatieve en sociaal maatschappelijke projecten uit voor jeugd, jongeren en zij die actief zijn binnen het jongerenwerk. De projecten worden uitgevoerd vanuit het programma Erasmus+ van de EU, en worden op nationaal en internationaal niveau gecoördineerd.

Voor komende zomer hebben wij een mooie uitwisseling staan. De uitwisseling heet “Make a Change†. We doen dit in samenwerking met christelijk jeugdorganisatie in Slowakije, 2 reguliere jongerenorgansaties uit Spanje en Roemenie, en Youth Ministry Baptistengemeente Polen.

Alle Jongeren in de leeftijd van 13-17 jaar uit 5 verschillende landen komen bij elkaar, om van elkaar te leren en nieuwe ervaringen op te doen. De uitwisseling wordt gehouden van 27 juli t/m 4 augustus 2016 op camping het Vliegenbos in Amsterdam Noord. Met deze uitwisseling leer je kennis maken met geluid, foto en film. Gedurende de week werken we met multimedia zoals fotocamera’s en filmapparatuur. We gaan met z’n allen een mooie filmdocumentaire maken van de stad Amsterdam, met als thema ‘Make a Change’, hoe ga ik op een positieve manier verandering brengen in mijn omgeving? Het resultaat van het filmpje gaan we verspreiden binnen de jeugdorganisaties in Europa.

We hebben een ontzettend leuk programma samengesteld met hele mooie activiteiten. Zo gaan we in het centrum van Amsterdam verschillende activiteiten doen, barbecue met de lokale scouting, we brengen we een bezoek aan andere jongerenorganisaties in Amsterdam, en we houden een speurtocht in het centrum van Amsterdam om de stad en haar inwoners kennen. Je ontmoet leeftijdsgenoten uit de verschillende landen waar je mee samen gaat werken aan dit mooie filmproject. Gedurende de hele week zullen we filmen en foto’s maken onder begeleiding van de activiteitenbegeleiders uit de 5 verschillende landen.

Deze uitnodiging is landelijk, deelnemers uit het hele land mogen reageren!

Ben je tussen de tussen de 13 en 17 jaar?

Vind je het leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten uit andere landen?

Kun je van 27 juli t/m 4 augustus op Camping Vliegenbos in Amsterdam Noord verblijven?

Geef je dan nu op!

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@wowgoamsterdam.org

Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Bellen mag ook 06-13934045, Manuela van Leeuwen.

Omdat het grootste gedeelte gefinanierd wordt, houden we de bijdrage laag, je betaalt slechts eénmalig 35 euro. Je verblijf in de groepsaccommodatie, eten en drinken en de activiteiten zitten erbij!

Voor meer informatie over onze organisatie en de uitwisseling kijk ook op onze website:

http://www.wowgoamsterdam.org

Aanmelden kan nog tot volgende week! Wees er daarom snel bij.

post-13460-147282220818_thumb.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid