Spring naar bijdragen

8 juli 2016: Glory Night met Terry MacAlmon


Aanbevolen berichten

Op 8 juli 2016 zal de internationale pianist, organist, songwriter en aanbiddingsleider Terry MacAlmon Nederland weer bezoeken voor een hele speciale avond van aanbidding. Hij zal voor slechts één concert in ons land zijn, dus mis het niet!

Niet alleen is Terry een zeer begaafd en getalenteerde muzikant, zijn muziek is ook bekend vanwege de enorme hemelse zalving die het met zich meedraagt. Er zijn vele getuigenissen van de kracht van God, welke vrijgezet werd door alleen al te luisteren naar één van zijn aanbiddings cd’s. Er zijn vele getuigenissen van mensen die werden aangeraakt door de kracht van God tijdens één van zijn aanbiddingsdiensten. Vele gebroken mensen werden hersteld, vele zieke mensen werden genezen, allemaal vanwege de zalving van Jezus Christus, die door de aanbidding stroomt. Waar de naam van Jezus Christus wordt verhoogd, waar Hij wordt aanbeden in geest en in waarheid, daar regeert Hij. En wij staan op het punt om een troon van aanbidding voor Hem te bouwen.

Terry geeft leiding aan een aanbiddingsbediening in Dallas, Texas (VS) en leidt de aanbidding tijdens conferenties, concerten, aanbiddingsseminars en in kerkdiensten door de hele Verenigde Staten en internationaal. Als een psalmist zingt hij vaak profetisch over gemeentes, steden en naties. Hij is bekend geworden met zijn nummer “I sing praises to Your Nameâ€, welke wereldwijd in de Christelijke Top 40 heeft gestaan en nog steeds regelmatig in kerkdiensten word gezongen. Het nummer werd in 1989 gepubliceerd door Integrity Music en is opgenomen in vele zangbundels. Vandaag de dag heeft hij 14 albums gepubliceerd, waarvan hij er ruim 1.500.000 heeft verkocht. In 2010 ontving hij een GMA Award (Lifetime Achievement Award voor buitengewone bijdrage aan aanbiddingsmuziek).

Voor meer info & reservering ga naar:

http://terrymacalmon.eventbrite.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid