Spring naar bijdragen

Veertig Vragen Tijd


Aanbevolen berichten

Willem J. Ouweneel en Paulien Vervoorn schreven het boek Veertigvragentijd: veertig prikkelende vragen met veertig inspirerende antwoorden voor de veertig dagen voor Pasen. Het boek is geschikt voor individueel gebruik en voor groepen.

Waarom legde Jezus zoveel nadruk op zijn lijden? Hoe raak ik (nog) meer onder de indruk van Jezus’ lijden? Het boek Veertigvragentijd gaat in op vragen om een periode apart te zetten voor verstilling, verdieping en reflectie. De veertig vragen en antwoorden zijn gebaseerd op Lukas 9 – 23 en willen de lezer inspireren en uitdagen in het dagelijks leven.
Iedere linkerbladzijde van een doordeweekse dag bestaat uit een vraag en antwoord. Op de rechterbladzijde staan bijvoorbeeld vragen om over na te denken (of te bespreken), gebedsideeën, liederen en leessuggesties. De zondagen bestaan uit creatieve experimenten naar aanleiding van de leesstof van de afgelopen week.

Materiaal downloaden
Bij het boek is een e-book te downloaden met o.a. extra opdrachten, suggesties voor kringleiders, bladmuziek en een preekschets. Meer info: www.paulienvervoorn.nl/bestellen/ebookvvt.

Wandeling
Op zaterdag 14 februari organiseert Paulien Vervoorn een wandelworkshop naar aanleiding van het boek. Meer info: http://paulienvervoorn.nl/wandelworkshops/.

Over de auteurs
Willem J. Ouweneel (1944) is emeritus hoogleraar in de theologie en preekt en spreekt in vele plaatsen en landen. Paulien Vervoorn (1978) is spreker en coacht en traint anderen in het (s)preken. Daarnaast coacht ze bij vragen over identiteit en het maken van passende keuzes.

Quote
Jezus’ lijden leren leven

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid