Spring naar bijdragen

We Are The Crowd - festival


Aanbevolen berichten

'We Are the Crowd' een christelijk muziekfestival met een rouw randje voor jong en oud. Op vrijdag 25 september wordt in de WRZV-hallen in Zwolle de eerste editie van dit rockende festival georganiseerd, waarbij de headliner niet over het hoofd kan worden gezien. "Een oude formule in een nieuw jasje" Aldus Abhay van den Berg, één van de organisatoren. Met We Are the Crowd hoopt de organisatie op een event waarbij zowel de oude-rocker als de jongere geïnteresseerden aan hun trekken komen. Hiervoor zijn verscheidene registers open getrokken en bestaat de headliner uit niemand minder dan het Zweedse rockband Jerusalem!

We Are the Crowd: Power to the Crowd!

Een nieuw muziekfestival dat christelijke rockers en jongeren een podium wil bieden waar ze zich veilig kunnen voelen. "Voormalig Winter Wonder Rock en Flevo Totaal Festival zoals we dat kennen, waren jarenlang toonaangevend op het gebied van muziek binnen de christelijke popcultuur met een rouw randje. We Are the Crowd wil deze popcultuur een nieuwe basis bieden binnen het festival." De organisatie wil hiermee benadrukken dat het festival toegankelijk is voor jong & oud, voor een ieder die zich thuis voelt binnen de alternatieve muziekgenres, en hoopt hiermee een bredere doelgroep aan te spreken. De bezoeker mag dan ook een gevarieerde avond verwachten waarbij artiesten zoals; Alive Again (NL); Frühstück (PL); Sacrety (DE); <> HB (FIN) en als afsluiter Jerusalem (SE) de avond zullen vullen, waarbij het meer dan 15 jaar geleden is dat de headliner van de avond in Nederland een concert heeft gegeven!

Omdat de organisatie het evenement zonder tussenkomst van lening of bank wil organiseren worden kaarten verkocht onder het zogenoemde; 'crowdfunding' concept. De aankoop van het ticket is een directe vergoeding voor het festival en een investering voor een mogelijke 2de editie. De organisatie wil hierin transparant zijn en zal vooraf het minimum benodigde bedrag bekendmaken. Op deze manier hopen de initiatiefnemers de naam van hun festival waar te maken: Een avond waarbij iedereen deel uitmaakt van the crowd!

Een 'crowdfunding' ticket voor het festival is vanaf 1 februari voor 30 euro te koop en geeft tevens toegang tot de 'We are Market'. Een plek waar verschillende christelijke organisaties zich aan de bezoeker presenteren om een plek van ontmoeting te creëren.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op: www.wearethecrowd.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid