Spring naar bijdragen

Zoek eerst gods koninkrijk en zijn gerechtigheid


Aanbevolen berichten

Wordt er te weinig gezocht naar God denken jullie,God wordt soms omschreven als een jaloerse God die liever heeft dat wij met hem tijd besteden dan met tijdelijke zaken, bijvoorbeeld digitale middelen, en God beloont wie hem zoeken staat er ook in de bijbel, ik heb God echt ervaren toen ik hem zocht, kreeg de kracht om alles los te laten en volledig toegewijd te zijn.

Wordt er te weinig gezocht naar God denken jullie?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Er zijn nog veel mensen op zoek naar God, zij die met het juiste motief zoeken worden in de Bijbel zachtmoedig genoemd.......

(Psalm 69:32) . . .De zachtmoedigen zullen [het] stellig zien; zij zullen zich verheugen. GIJ die God zoekt, laat UW hart ook in leven blijven.

Aan de andere kant is de meerderheid druk bezig hun eigen leventje te leiden zonder God.....

(Psalm 10:4) . . .De goddeloze stelt in zijn verwaandheid geen onderzoek in; Al zijn denkbeelden zijn: „Er is geen God.â€

Toch is God dichtbij ......

(Handelingen 17:27) . . .opdat zij God zouden zoeken, of zij wellicht naar hem tasten en hem werkelijk vinden zouden, ofschoon hij eigenlijk niet ver is van een ieder van ons. . .

Alle zachtmoedigen der aarde krijgen het dringende advies.....

(Zefanja 2:3, 4) . . .zoekt Jehovah, al GIJ zachtmoedigen der aarde, die Zíjn rechterlijke beslissing hebt volbracht. Zoekt rechtvaardigheid, zoekt zachtmoedigheid. Wellicht zult GIJ verborgen worden op de dag van Jehovah’s toorn. 4. . .

Want de belofte luidt....

(Psalm 37:11) 11De zachtmoedigen daarentegen zullen de aarde bezitten, En zij zullen inderdaad hun heerlijke verrukking vinden in de overvloed van vrede.

(Psalm 37:29) . . .De rechtvaardigen, díé zullen de aarde bezitten, En zij zullen er eeuwig op verblijven.

fijne dag,

Ed

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid