Spring naar bijdragen

Kersttour Graham Kendrick


Aanbevolen berichten

Een aanbiddingsleider met een schat aan ervaring, brengt meer dan alleen muziek. En er is vrijwel niemand te vinden met meer ervaring en wijsheid op dit gebied dan Graham Kendrick. De Brit, bekend van verschillende liederen waaronder ‘Heer Uw Licht En Uw Liefde Schijnen’, keert deze kerst terug naar Nederland. En wat al inspirerende avonden beloven te worden, worden des te fraaier dankzij de medewerking van het gloednieuwe koor & orkest ‘United4Christ’.

Samen met het nieuwe koor & orkest, opgericht door en onder leiding van Aad Contze, trekt Graham Kendrick op veler verzoek weer door Nederland voor drie concerten in Zwolle, Veenendaal en Rotterdam. Het worden inspirerende avonden waarin aanbiddingsmuziek en kerst samenkomen op indrukwekkende manier! Kerst vieren met Kendrick staat voor genieten van diepgaande, sfeervolle muziek voor jong en oud, maar ook voor het krijgen van een dieper besef van de betekenis van kerst.

Graham Kendrick is bekend om zijn vele aanbiddingsliederen, die in honderden kerken gezongen worden. Maar zijn liederen klinken op veel andere manieren door in Nederland, en de artiest Graham Kendrick is daardoor waarschijnlijk bekender dan veel mensen zich realiseren. Verschillende liederen van hem staan in de bundel Opwekkingsliederen, en de Evangelische Omroep gebruikte jarenlang de muziek van zijn lied ‘Heer Uw Licht En Uw Liefde Schijnen’ als haar openingstune. Bovendien is Graham één van de oprichters van de Mars voor Jezus, die ook in ons land verschillende jaren georganiseerd werd. De afgelopen jaren is de Brit vooral actief als aanbiddingsleider, schrijver en is hij voor diverse collega’s een mentor en voorbeeld.

De muziek van Kendrick past fraai bij kerst, maar wordt des te fraaier door het meespelen van United4Christ; het gloednieuwe koor & orkest onder leiding van Aad Contze. De afgelopen jaren lieten verschillende buitenlandse artiesten zich begeleiden door koren en orkesten van Nederlandse bodem; met succes. Hun muziek werd zo een nog rijkere ervaring.

Voeg het allemaal samen en het is overduidelijk; deze kersttour mag je niet missen!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid